Aktywne Wpisy

Season6 +124
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

zielonzielon +242
#kanalzero
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
Spokojnie Europejczycy! wielka armia EU powstaje!
źródło: GlXUPl3XgAAVSFI
Pobierzhttps://united24media.com/war-in-ukraine/the-largest-armies-in-europe-are-6-to-7-times-smaller-than-russias-a-look-at-europes-top-ten-armies-5252
Żeby było jeszcze zabawniej owa pełnoskalowa wojna angażuje obecnie 1/3 ich sił podczas gdy znajdująca się w śmiertelnym zagrożeniu Europa ma poważne problemy z zapełnianiem obecnych etatów nie mówiąc nawet o żadnym rozwinięciu.
Gdyby była to Żeleński nie latałby do usa, a Europa miałaby w p-----e zdanie pomarańczowego tylko sama by pomagała ukrainie.
"Nie dyskutuje nad opłakanym stanem europejskich armii wszytko jest spox mówię ci mordo. Jest super wgnieciemy Putina w ziemię."
A mowa jedynie o odzyskaniu zdolności z 2004. W innych europejskich armiach wcale nie jest lepiej. Polecam przeczytać cały raport.
Na szczęście mamy w internetach takie spokojne
źródło: 1b1e081e09e61d6627a6b1eaf951fa74
Pobierz