Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +497
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
Ja 0 XDD
#przegryw #blackpill #brutalne #rozowepaski #niebieskiepaski #szkola
@Curtsy9561: rel
@La-Paz: @WrakPrzegrywa @Jakubjacobs @KhalTanio @typowyWykopekMizogin @Jankoz @omnitorbi
Ogólnie w szkole ulubiona interakcja to jak nawet na "cześć" nie odpowiadały, mocno budowało to samoocenę za dzieciaka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ze strony męskiej mimo wszystko nigdy chyba nie było to tak brutalne, żeby aż tak opluć jak kogoś znałeś i nie miałeś z nim jakiejś spiny.
Zespół Szkół Łączności = żadnej babki ¯\(ツ)/¯ ale po szkole było fajnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@TatusMuminka: Hmm, czemu niby? Miałes powodzenie to chb nie byłeś co? Rozwiniesz bo ciekawe
@Curtsy9561: Ja miałam problem, o ile w podstawówce i gimnazjum miałam bliskie koleżanki i kolegów (część to były takie spierdoksy jak ja i trzymaliśmy się razem), tak w liceum byli zupełnie nowi ludzie i ciężko mi się było zgrać z klasą, byłam taką outsiderką, nawet nie byłam na studniówce. Atencji ze strony płci przeciwnej też nie miałam.