Wpis z mikrobloga

Dzisiaj policja zatrzymala męza . Najprawdopodobniej chodzi o alimenty. Dziecko ma 24 lata. Zaległości od komornika wynosiła 21 000 i miesiąc temu komornik zabrał mu 2000 z konta. Stąd się dowiedział że ma zaległości alimentacyjne bo myślęalże córka już skończyła szkołę. I jak sprawa teraz wygląda. Z obrazu pójdzie do więzienia Czy jest szansa że to przesłuchaniu od razu wyjdzie.

#prawo #alimenty #j--------------------------------c #komornik #pdw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heksengerg: wróżenie z fusów, jak nawet nie znamy jego historii karnej, może go zatrzymała bo już ma jakiś wyrok do odbycia. Za alimenty raczej do aresztu nie pakują chociaż sprawę będzie pewnie miał
  • Odpowiedz
@heksengerg pójdzie do aresztu. Bardziej mnie ciekawi dlaczego używasz określenia mąż skoro jesteście po rozwodzie i po co się w ogóle jego życiem interesujesz w dodatku masz wgląd do jego konta w banku. Czyżby ten rozwód to był tylko tak na niby żeby alimenty wyciągnąć no chyba że jesteś kolejną żoną i masz męża idiotę który własnych zobowiązań nie ogarnia.
Afrobiker - @heksengerg pójdzie do aresztu. Bardziej mnie ciekawi dlaczego używasz ok...

źródło: temp_file2689076618600014513

Pobierz
  • Odpowiedz
@Adams_GA więzienia są przepełnione więc alimenciarze często odbywają wyrok w aresztach bo to w sumie niegroźni osadzeni. Może przez ostatnie kilka lat uległo to zmianie ale wątpię. Tak miałem kiedyś sąsiada alimenciarza ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz