Aktywne Wpisy

Kierowca auta prawie zabija motocyklistę. PATRZ W LUSTERKA!!!!
#motoryzacja #motocykle #samochody
https://streamable.com/ugq1m6
#motoryzacja #motocykle #samochody
https://streamable.com/ugq1m6

Chicoxxx66 +207
XDDDD aż spaghetti dzisiaj zrobię (。◕‿‿◕。)
#heheszki #humor #humorobrazkowy #meme #memy #takaprawda #spaghetti
#heheszki #humor #humorobrazkowy #meme #memy #takaprawda #spaghetti
źródło: temp_file1032817472700730218
Pobierz

Stoję w kolejce do kasy w markecie, pełen koszyk, przede mną sami faceci. Każdy czeka, jak człowiek, aż przychodzi ona – #p0lka z jedną rzeczą w ręku. Staje obok, wzdycha, patrzy na telefon, potem na nas. W końcu rzuca:
– Mogę przejść? Mam tylko jedną rzecz...
I wtedy się zaczyna. Rycerze w białych zbrojach od razu reagują:
– Ależ proszę, oczywiście!
– Pani przodem!
– Niech pani się nie krępuje!
Patrzę na to i już wiem – bractwo simpów w pełnej gotowości. Facet, który czekał 10 minut, nagle gotów czekać kolejne 10, byle "damie" dogodzić.
Ja jeden stoję niewzruszony. Zero skinienia, zero ruchu. Nie przepuszczam.
Cisza. Napięcie rośnie. Kobieta patrzy na mnie wzrokiem, jakbym jej dziecko okradł. Reszta rycerzy obrzuca mnie pogardliwymi spojrzeniami. W ich oczach jestem czarnym charakterem, który ośmielił się nie ulec.
Ona w końcu rzuca:
– Boże, co za chamstwo...
I odchodzi do innej kasy. Rycerze sapią, kręcą głowami, ale ja wiem swoje. Gdyby to facet chciał się wcisnąć, wszyscy by go zjedli.
Dziękuję, dobranoc.
#zwiazki #p0lka
Uwielbiam takie urojenia xd i to jak dorobiłeś całe fanfiction do takiej zwyczajnej scenki
Zawsze najbardziej cieszą się młodziaki i przez chwilę jest milutko w tym szarym kraju (。◕‿‿◕。)
Wyciągnij czasami kija z tyłka.
@Coopshtyl: nie o to chodziło w tym wątku.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Oldjero:
Skoro miała jedną rzecz nie czekał by kolejnych 10 minut.
BTW, jestem facetem, ale też jak mam jedną rzecz i spieszy mi się to ludzie mnie przepuszczają.
Trochę życzliwości.
wydaje mi się, że od tego ANTY-WYKOPOWO-POLKOWO czytania coś ci się przestawiło w banii i ci odpier**** feeest!
Musisz się ogarnąć, zrestartować i znowu zalogować do życia, bo jesteś strasznie zryty ¯\(ツ)/¯
Ja też wielokrotnie nacięłam się, że jakiś pan chciał płacić jakimiś niestandardowymi bonami albo punktami.
@czescmampytanie: co jeden?