Aktywne Wpisy

adamsowaanon +81
Kobiety są brudniejsze,śmierdzą bardziej w porównaniu od facetów:
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje

Lolenson1888 +1
W maju mam jechać na tygodniową delegację do Lubuskiego (Łagów). Nigdy nie byłem w tym województwie nawet przejazdem. Co koniecznie trzeba zobaczyć, zwiedzić oprócz MRU i figury Jezusa?
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz
- dwa bliźniaki właśnie się sprzedały jak agentka oddzwoniła do dewelopera
- inny dom zarezerwowany
- w jednym deweloper miał do mnie oddzwonić(a już raz go ponaglałem telefonem) czy idzie na moją propozycję to ani pocałuj mnie w dupę ani s--------j - gość handlujący warzywami na ulicy ma lepszy poziom obsługi klienta
- jeden nie odbiera, smsa odpisał, że jest na L4
- jeden jest wiecznie poza zasięgiem, a jak dostałem smsa, że jest dostępny to nim zadzwoniłem to znowu był poza zasięgiem
- jedna wizyta umówiona, ale dopiero na sobotę bo dzisiaj jakieś roboty wykonują
#nieruchomosci
@preferencyjne_posty: Bo i klient bardziej wymagający. A jesli chodzi o nieruchmości to nawet po dziury w ziemi ustawiają się kolejki chętnych*
*w dobrych lokalizacjach i z układami do życia a nie lokowania kapitału w beton.
1. z jednej strony super opłacalne, bez problemu zrobisz 2, albo nawet 3x większą opłacalność z metra;
2. z drugiej strony jednak ten metraż (i koszt wykończenia go, zagospodarowania terenu, etc.) finalnie jest tak drogi, że wielu ludzi odpada, bo nie ma takiej zdolności kredytowej
Dlatego dochodzi do absurdów w stylu 60m^2 w pośredniej dzielnicy = 150m^2 domu 5km