Aktywne Wpisy
ZubrZPuszki +403
#pieseczkizprzypadku #pies Ja tu tylko się pochwalić. Mój pierwszy pies w życiu. Poznajcie Borysa (。◕‿‿◕。)

źródło: 1000033373
Pobierz
Mr_Rampage +179
Pamiętajcie: albo grubo albo wcale. Najwidoczniej taka myśl przyświecała pewnemu 17-latkowi, który pomimo braku uprawnień postanowił dziś poszaleć na ulicach Poznania. Chwilę później wylogował się z tego świata. Dwoje pasażerów przewieziono do szpitala. Tyle dobrego, że nikt tym chodnikiem nie szedł.
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham

źródło: Projekt bez nazwy (3)
Pobierz
Ropa i gaz kupowane głównie przez Europę były jedynymi aspektami, które dawały ogromną przewagę Rosji. Wraz z odchodzeniem przez UE od paliw kopalnych, Rosja utraciłaby swoją główną kartę przetargową i status światowego mocarstwa. Putin chciał to zrekompensować gospodarce rosyjskiej przejęciem kilkudziesięciomilionowej ludności ukraińskiej oraz złóż metali ziem rzadkich.
Nie bez powodu finansowane przez Kreml prawactwo tak wyło i dalej wyje przy jakichkolwiek próbach ograniczania ropy i gazu na rzecz zielonej energii.
Nie bez powodu w Europie pojawiły się wspierane przez ruskich ruchy antyatomowe.
Wbrew kremlowskiej propagandzie, Bruksela nie jest głupia i doskonale wiedziała, co robi.
Sęk w tym, że duża część, a w Polsce to - patrząc na wyniki sondażowe PiS, Konfederacji, Mentzena i Nawrockiego - około połowa, ludności jest głupia i nie ma pojęcia jak jest codziennie rozgrywana przez ruską propagandę.
#ukraina #rosja #wojna #usa #wybory
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMistrzu połowa ludności Polski nie chodzi na wybory ;) czyli 25% jest sympatyków PIS. Ta połowa co nie chodzi jest ogarnięta i widzi, że nie ma żadnych konkretnych innych opcji do zagłosowania
Tak wgl co się stało z gazem holenderskim (nie tym z cinquecento)?
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Erelius: a unia nie jest antyatomowa?
@Bury_Zenek: ale ja pytam o UE
Caly Zielony Lad opieral sie na tym, ze Europa wewnatrz nie bedzie sie zanieczyszczac, bo bedzie kupowala wszystko z zewnatrz.
A teraz sramy pod siebie.