Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +126
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Mam na koncie trzy zupełnie różne wolontariaty. Od mroźnego Petersburga, przez kalifornijską farmę, aż po tajskie nauczanie angielskiego… Każda z tych przygód to totalnie inne doświadczenie!
Chcę Ci pokazać, że wolontariat to nie tylko pomoc, ale przede wszystkim niesamowita szansa na poznanie świata od kuchni. Dlatego zapraszam do współpracy innych podróżników, którzy podzielą się swoimi historiami.
Chcę Ci przedstawić Hanię z HiHa.pl, która opowiada o wolontariacie w Kambodży! 🇰🇭 Opowiada o swojej pracy w hotelu na rajskiej wyspie – brzmi jak marzenie, prawda? Ale czy na pewno było tak kolorowo? Sprawdź!
#podroze #podrozujzwykopem #wolontariat #kambodza #azja #turystyka #ciekawemiejsca #zwiedzajzwykopem
źródło: Kambodża
Pobierz