Wpis z mikrobloga

@Ko5aK: najlepsze że dolarek bardzo tani i aż się człowiek uśmiecha jak widzi np nowe ceny macbooków, niestety według steama dolar nadal kosztuje 5zł
  • Odpowiedz
Zaraz będzie na ggdeals

@kidi1: Tak samo na Kinguin zazwyczaj taniej, czasami są też fajne promki na Fanatical.

czyli będzie VPN Ukraina.

@rybak_fischermann: Kiedyś kupiłem grę z kontem steam na własnie Kinguin i właśnie konto założone na Ukrainie i ich ceny tam mam XD Wystarczy płacić revolutem i tyle, nie muszę się bawić w VPN.
  • Odpowiedz
Tak samo na Kinguin

@sayanek: akurat te "szare" key shopy typi kinguin i g2a to rak, lepiej dla całej branzy zeby piracic gry niż tam je kupować
  • Odpowiedz
@Leniek: Myślisz, że Gaben to ten e-maile sobie czyta codziennie rano do porannej kawusi?

No, ale niestety masz rację. Bojkot jeśli nie byłby rozpromowany przez dużych youtuberów/streamerow to na nic by się nie zdał, bo większość po prostu kupuje sobie gierkę i ma w dupie cenę, a większość świadomych konsumentów i tak bierze klucze z innych miejsc.
  • Odpowiedz
@Ko5aK ehh. Jakie to jest żałosne ze firmy dążą do tego by maksymalizowac zyski xD masakra
p0laczki i tak kupią, a jak ciebie stać to zostaje ci płacz
  • Odpowiedz
@_____________________: generalnie macbooki z procesorami M4 są tansze niż poprzednicy z procesorami M3, a poprzednicy z procesorami M3 były tansze niż te z procesorami M2 które trafiły na dolara po 5zł, zwracałem uwagę po prostu jak bardzo cena dolara i euro wpływa na koncową cene za laptopy, telefony, różnego rodzaju elektronike w Polsce (a nawet nie chce mi się strzepić ryja na to że ceny w polsce nadal wieksze niż
  • Odpowiedz