Aktywne Wpisy

Anonek463 +86
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Właśnie zauważyłem, że narzeczona nie nosi pierścionka zaręczynowego, jak nie ma mnie w pobliżu i nie wiem, co o tym myśleć. Zauważyłem to na zdjęciach z imprezy firmowej i postanowiłem sprawdzić zdjęcia jej koleżanek z pracy, na których są razem i na każdym zdjęciu, na którym są widoczne dłonie ona nie ma pierścionka. Przy mnie nosi go cały czas, ale wychodzi na to, że po wyjściu z domu go zdejmuje. Będę musiał ją jutro skonfrontować z moimi obserwacjami, ale pewnie wymyśli coś w stylu, że jest jej niewygodnie i woli go nie nosić. Miał ktoś podobnie? Jakieś pomysły jak to pokojowo rozegrać i się nie nakręcać na zakończenie związku skoro zaręczyny nic nie znaczą a pierścionek to tylko przedmiot, który przeszkadza?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@Lonate: aha, ale jaki to ma w ogóle zwiazek z tym co OP napisał XD
ty tylko udajesz taką naiwną?
@Lonate: @czescmampytanie: @Kitku_Karola:
Dużo ludzi nie nosi takich rzeczy bo boją
@Kitku_Karola: piękny eufemizm.
Nie konfrontuj, bo się wyprze, przeprosi I zapewni, że będzie nosić.
Sprawdź ją po prostu - jak będzie mówić, że idzie po pracy z koleżankami to przyjedź wcześniej i zobacz z kim rzeczywiście wychodzi.