Mirki i mirabelki. 2 lata temu, będąc w 3 letnim związku postanowiłem oświadczyć się mojej ówczesnej dziewczynie. Ja 29 ona 26 lat więc już zadne dzieciaki. Niestety kiedy zacząłem się do tego zabierać ona oświadczyła mi ze boi się stabilizacji. Potem okazało.sie ze kręciła z ratownikiem z pracy. Odsuwała się coraz bardziej. Wybaczyłem jej to a ona zaledwie tydzień później zdradziła mnie i zostawiła mnie innego. Co prawda po 4 msc chciała wrócić ale ja ie nie zgodziłem, a jak po 4 msc błagań powiedziałem że chce z nią być odpowiedziała że znalazła kogos w Warszawie i jedzie na randkę. Mija rok od tej sytuacji i wciąż czuje się nieufny wobec kobiet. Boję się zaangażować. Czy terapia to dobry pomysl? #zwiazki #s--s #milosc
@BobekRobek: jak to mówią "Welcome to the gym" witamy na siłowni :-) terapia lub po prostu przez jakiś cza sskup się na samorozwoju i sobie a kobieta sama przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie.
@BobekRobek: dobrym pomysłem to lepa na ryj. Ogarnij się. I zacznij szanować. Zacznij myśleć o sobie. I to co masz na wyciągnięcie reki. A nie marzyć i rostrząsać przeszłość.
@BobekRobek piszesz, że już żadne dzieciaki, a wygląda jak historia miłosna z gimnazjum. Podsumujmy: - dziewczyna zaczęła się od ciebie odsuwać więc zobaczyłeś że coś jest nie tak - zakładam że o ratowniku dowiedziałeś się później - przywaliła cię w poroże, z opowieści wynika, ze dowiedziałeś się szybko - chciała wrócić, ale kopnąłeś ją w dupę i dobrze - a potem sam chciałeś wrócić gdzie zakładam że wiedziałeś, że to się
@BobekRobek: standardowa śpiewka, słyszysz coś takiego, kończysz. Co to znaczy że jesteś nie ufny wobec kobiet? ile nowych poznałeś gdzie wynikła jakaś relacja? jak żadnej to skąd wiesz. Poza tym to normalne, ze starej relacji masz refleksje wnioski i wiesz jakich błędów nie popełniać.
2 lata temu, będąc w 3 letnim związku postanowiłem oświadczyć się mojej ówczesnej dziewczynie.
Ja 29 ona 26 lat więc już zadne dzieciaki.
Niestety kiedy zacząłem się do tego zabierać ona oświadczyła mi ze boi się stabilizacji.
Potem okazało.sie ze kręciła z ratownikiem z pracy.
Odsuwała się coraz bardziej. Wybaczyłem jej to a ona zaledwie tydzień później zdradziła mnie i zostawiła mnie innego. Co prawda po 4 msc chciała wrócić ale ja ie nie zgodziłem, a jak po 4 msc błagań powiedziałem że chce z nią być odpowiedziała że znalazła kogos w Warszawie i jedzie na randkę.
Mija rok od tej sytuacji i wciąż czuje się nieufny wobec kobiet. Boję się zaangażować.
Czy terapia to dobry pomysl?
#zwiazki #s--s #milosc
- dziewczyna zaczęła się od ciebie odsuwać więc zobaczyłeś że coś jest nie tak
- zakładam że o ratowniku dowiedziałeś się później
- przywaliła cię w poroże, z opowieści wynika, ze dowiedziałeś się szybko
- chciała wrócić, ale kopnąłeś ją w dupę i dobrze
- a potem sam chciałeś wrócić gdzie zakładam że wiedziałeś, że to się
Jak? Dlaczego? Czemu? XD
Co wami kieruje? Czego się spodziewałeś?
@BobekRobek: w sumie dobrze ci tak
@0caffe: główna z płomieniem. A staż ma mało do rzeczy, bo do rankingu wliczają się tylko akcje z ostatnich 30 dni
@BobekRobek: standardowa śpiewka, słyszysz coś takiego, kończysz.
Co to znaczy że jesteś nie ufny wobec kobiet? ile nowych poznałeś gdzie wynikła jakaś relacja? jak żadnej to skąd wiesz.
Poza tym to normalne, ze starej relacji masz refleksje wnioski i wiesz jakich błędów nie popełniać.
No debil.