Aktywne Wpisy

orgin246 +10
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

Soothsayer +112
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

Ta Pani jest chyba lekko upośledzona. Trudno uwierzyć, że ludzie, którzy uważają, że wdzięczność jest walutą w stosunkach międzynarodowych są pokazywani jako eksperci.
źródło: wariatka
Pobierz@thenotoriouskjg:
najpierw byłem jak: tylko realpolityk, tylko siła, żadna wdzięczność czy konwenanse
dwie minuty później: ALE ZELENSKI NIE PODZIĘKOWAŁ, BYŁ NIEMIŁY, OBRAŻAŁ VANCE'A I W OGÓLE TO NIE MIAŁ NA SOBIE GARNITURU
1. Zwracam uwagę "która co" powiedziała.
2. Z pewnością USA zdecydowało się na odejście z Europy i w najlepszym (albo najgorszym) wypadku poklepią po plecach prymusa. To może stworzyć niebezpieczną sytuację gdy nasze elity będą mamione "wsparciem" - podczas gdy w rzeczywistości go może nie być. Tak, jak T. stwierdził, że rozwiąże szybko problem wojny. I rozwiązał - tylko zupełnie inaczej niż się większość spodziewała.
Przy okazji tym, co nie wierzą
źródło: Hegemon
Pobierz@polskapsychopatycznycyrk: nie wziąłeś leków
@NieBendePrasowac: widzę, że rozpocząłeś dziś nowy dzień dowartościowywania się na wykopie poprzez obrażanie ludzi xD
Jak widzisz, subOP został szybko zbanowany, nawet go nie zgłaszałem
@thenotoriouskjg: Anna "Ukraina nie walczy systeme NATOwskim" Dyner - pracuje dla ministerstwa, jest opłacana z Twoich podatków.