Aktywne Wpisy

wykop +117
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
hacerking +58
Mam pytanie, czy ja jestem jedynym fanem #cdaction którego razi to, iż #rozowepaski przy swoim pierwszym filmie na kanale od razu odsłania dekolt?
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt

źródło: 39b439a077156d4014daca71bb0ce2cfc318b3927ab7d34acf0ae383a40fd80f
Pobierz
Na podobny pomysł wpadłem 10 lat temu kupując Hondę S2000, okazyjna cena ale i tak była bardzo droga - przejechałem się 2 razy, przestała odpalać, do zimy ją remontowałem, woziłem po serwisach i sprzedałem, wspaniała to była słoneczna przygoda.
Jutro jazda w poszukiwaniu "perełki".
#przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa #mazda #mx5
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-6 o 01.16.46
PobierzJeżdżenie w trójkę, ja na bagażniku trzymając się tych aluminiowych pałąków jako zagłówków, szał wspomnienia. Ale po zakupie wszyscy starają się tego pozbyć.
Wynajmij sobie na 3 miesiące jakieś Porsche bez dachu to będziesz szczęśliwszy. No chyba że masz 20 lat to kupuj mx5 i se naprawiaj do końca
(ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@zenon_z_chorzowa1: Eh, była wspaniała może 2 tygodnie całe szczęście że wyszedłem minimalnie na plus po sprzedaży - ale masz rację uwielbiana, mechanicy dolary w oczach bo unikat ale finalnie tylko ja jej nie chciałem.
Komentarz usunięty przez autora
@scdt Po pandemii wszystkie "zabawki" powariowały ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Patrzę na te ceny i żałuję że nie zostawiłem sobie tych aut. Toyota poszła
Nawet nie wiesz jak żałuję ze tak się kończy zakup cabrio u większości ludzi. No chyba że mieszkasz w Californi.