Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +280
Słowenia istnieje tylko po to, żeby kompromitować Polaków w ich "narodowych" dyscyplinach. Kraj 15 razy mniejszy o 15 razy mniejszej ludności. W skokach często spuszczają nam w------l, w siatkówce i koszykówce też się często zdarza, a i w nożnej w myśl zasady "obecnie nie ma już słabych reprezentacji" zdarza im się nas zaskoczyć. Jak jeszcze ręczna była popularna, to też nemesis Polaków byli Słoweńcy.
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
źródło: 61VX57mMmUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
mmm_MMM +274

Ja rozumiem, że błędy się zdarzają. Ale podejście do tego, w stylu "na kasie wchodzi cena x, a cena na półce mnie nie obchodzi" i to jeszcze takim tonem jakby się pretensje miało do klienta, że zwrócił uwagę. Głupie przeprasza, już poprawiam lub oddam w gotówce różnicę w zupełności by wystarczyło.
#zakupy #biedronka #oszukujo #warszawa #niewiemjaktootagowac #cena
Komentarz usunięty przez autora
A skąd miałbym cenówkę z danego sklepu w którym przypadkowo robiłem zakupy (na cenówce jest nazwa produktu i kod kreskowy). I do tego na ten konkretny produkt, kupiony na spontanie.
A i cena została. Babka wyjęła cenówkę, popatrzyła na nią i włożyła ją z powrotem.
Ps. Policji, to się po prostu robić nie chce. Jak kiedyś zadzwoniłem na 112, bo chciałem zgłosić, że podejrzewam pijanego kierowcę, to gość mi powiedział,
Dodatkowo też mnie zawsze irytuje jak ktoś ma coś zrobić bo to jego praca i się obraża na cały świat jak o tym powiesz