Wpis z mikrobloga

Oglądam HP wraz z wykopem od drugiego sezonu i w końcu dojrzałem do tego żeby dołączyć, i podzielić się nadzieją że 10ty sezon pomimo trudnego startu, gorszej lokalizacji, oraz drewnianej prowadzącej zapowiada sie wpyte.

9ty sezon był top (formuła, lokalizacja, ludzie) i na zawsze w moim serduszku, ale próba powtórzenia mogłaby nie wyjść, więc doceniam jawiącą się na horyzoncie zabawę z formatem i liczę na tonę quality dram i plot-twistów.

Może jest chwilowo dosyć toksycznie, ale jeśli tempo żonglowania uczestnikami się utrzyma, to nie grozi powtórka ze srocha

#hotelparadise
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@wszystkienickijuzzajete: ależ nie chcę nic ujmować Filipinom - nie rozwinąłem wątku na starcie, ale chodzi mi o to jaki dostajemy obrazek w telewizorze

zdecydowana większość akcji dzieje się we wnętrzach, no i porównując: w sezonie 8 i 9 mieliśmy wolnostojący dom na otwartej przestrzeni z wielkimi oknami i jasnymi wnętrzami, a w 10tym mamy żółcienie moczowe, kafelki jak z działu promocje w castoramie, jeszcze tylko boazerii i meblościanki z kryształami
  • Odpowiedz