Wpis z mikrobloga

Jak patrzę na tę fotografię, to dla mnie wręcz biją z niej kompleksy. Drogie auto, bo go stać i sąsiad musi widzieć, blachy z napisem boss, aby każdy się bał. Oprocz tego uroda tej Karynki, mówi sama za siebie. Nie widziałam jeszcze sympatycznych kobiet, które musiałyby się tak przerabiać. Jej Seba też nie grzeszy inteligentną twarzą.

I ja nie chcę tutaj nawet jechać po tych ludziach, ale kurde, normalnie to człowiek miałby po takim czymś, jak pobicie kogoś, wyrzuty sumienia, żal… A to widać, że jest to patologia bez sumienia. A najgorsze jest to, że takich ludzi jest masa.

#afera #patologiazewsi
tesknilam_ - Jak patrzę na tę fotografię, to dla mnie wręcz biją z niej kompleksy. Dr...

źródło: IMG_2038

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tesknilam_: to nie jest drogie auto, tylko jakiś basic xD

Personalizowane tablice to jest patola i cringe najwyższych lotów, zwlaszcza jak ktoś zawiera tam informacje że ma małego fiutka.
Jedyne usprawiedliwienie to wtedy jak coś jest zabawne, ale nie żenujące albo w pewnych specjalnych okolicznościach np fuck Putin
  • Odpowiedz
@tesknilam_ lol przecież ten samochód wcale nie jest drogi xD Jeśli mnie oko nie myli to jest model z 2016/17 co oznacza, że kosztuje coś koło 100k - ergo tyle co nowy golf. Prestiż w c--j
  • Odpowiedz