Wpis z mikrobloga

Mirki #uk pytanie o zarobki.
Pracuję w małej firmie, 3 dni na magazynie 2 dni jako kierowca VAN'a dostarczam towar z UK do Francji przez Eurotunnel,
jaka stawka godzinowa według was dla takiego kierowcy busa,1 dzien pracy to 12h trasy (UK do Francji i spowrotem), aktualnie mam £11.72/h magazyn i £14.06 jako kierowca. z tym że mam jeszcze samochód firmowy do dysppozycji w czasie wolnym i moge nim jezdzic praca/dom na firmowym paliwie i dostajemy 120£ bonusa co miesiąc, jeśli nie było żadnych pomyłek w pracy, jeśli są koszta pomyłki to odejmują z bonusa.
O jaką stawkę mogłbym się upomnieć na najbliższej rozmowie podwyżkowej jeśli płaca minimalna wzrasta do £12.21 ?

#busiarze #transport #logistyka #bekaztransa
DrTRAPH0USE - Mirki #uk pytanie o zarobki.
Pracuję w małej firmie, 3 dni na magazynie...

źródło: PK21ckd-6__ScaleMaxWidthWzEyMDBd

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gonzo91 wiem że w Tesco na magazynie mogą tak płacić ale 17 za wózki to chyba w systemie 3 zmianowym i jakimiś szczególnymi kwalifikacjami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
na magazynie bez problemu za 15 można znaleźć ;) znam miejsca gdzie i ponad 40k na magazynie rocznie zrobisz podstawy. A tu magazyn, kierowca i za granice latasz a na dodatek Cie kasują za błędy? zartujesz prawda?
  • Odpowiedz