@NaPryczyHuopSieByczy Dlatego całkiem niedawno nie posadzili mnie w portierni w szpitalu bo ludzie wolą widzieć ładną kobietę jak wchodzą w takie nie wesołe miejsce jak szpital.
@NaPryczyHuopSieByczy Z resztą tamta dyrektor to bardziej daje umowy zlecenia niż o pracę okropna jest jak ktoś potrzebował do kuroniówki zasiłku miesiąca jeszcze pracy to mu nie przedłużała.
@NaPryczyHuopSieByczy: to zależy. Mnie raz zatrudnili w pewnym januszeksie. Myślę nikt inny nie chciał. Szef wymagał obsługi kompa i znajomości angielskiego.
Potem miałam dostęp do portali, bo sama wrzucałam ogłoszenia o pracowników fizycznych. Zobaczyłam ludzi którzy też wysłali CV. Patrzę a tam doświadczenie i wykształcenie dużo lepsze.
#przegryw
#blackpill
#natura
źródło: 21231
PobierzMnie raz zatrudnili w pewnym januszeksie. Myślę nikt inny nie chciał. Szef wymagał obsługi kompa i znajomości angielskiego.
Potem miałam dostęp do portali, bo sama wrzucałam ogłoszenia o pracowników fizycznych. Zobaczyłam ludzi którzy też wysłali CV. Patrzę a tam doświadczenie i wykształcenie dużo lepsze.
Ja do ładnych nie należę, a były tam też