Aktywne Wpisy

7 lat temu jak kończyłem szkołę średnią bardzo nie chciałem iść do pracy bo wiedziałem ,że to nie dla mnie 8h dziennie życia marnować żeby tylko mieć na podstawowe potrzeby, ale musiałem opłacić studia zaoczne i się jakoś utrzymać, dzisiaj już od kilku lat pracuje w #korposwiat i to jest masakra, dzien w dzień marnujesz 8 najlepszych godzin każdego dnia, żeby później zrobić obiad, posprzątać i iść spać i tak

Afrobiker +168

źródło: temp_file1310178499070860325
Pobierz
przez ostatnie 6 lat byłem tu z Wami lurkerem i czasem wrzucałem jakieś komentarze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziś przychodzę z czymś własnym.
TL;DR: Rzuciłem korpo-pracę w startupie, żeby stworzyć alternatywę dla bezmózgich aplikacji randkowych. I potrzebuję Waszego feedbacku i wsparcia.
Dłuższa historia:
Hobbistycznie zajmuję się tematem relacji damsko-męskich, prowadząc bloga UdanyZwiazek. Przez lata obserwacji i analiz zauważyłem, że aplikacje randkowe nie prowadzą do prawdziwych związków - służą głównie do nabijania ego, endless swipe'ingu i różnych nadużyć ( ⚆ _ ⚆ )
Stwierdziłem, że można to zrobić inaczej. Zamiast kolejnej aplikacji do przesuwania w lewo/prawo, stworzyłem Uncover - platformę do uczestniczenia w zorganizowanych spotkaniach grupowych dla singli.
Na czym to polega?
- Organizujemy wydarzenia dla singli w formie wspólnych aktywności
- Speed dating, ale nie sztywny - poznajecie się podczas gier (np. planszówek), sportu czy degustacji wina
- Zero botów, zero oszustów - spotykasz się z realnymi ludźmi w grupie
- Aplikacja pomaga w organizacji, onboardingu i późniejszym łączeniu w pary, ale cała magia dzieje się offline
Pierwsze eventy startują w Warszawie. I tutaj prośba do Was:
1. Co sądzicie o takim pomyśle?
2. Co by Was przekonało/zniechęciło do takiej formy poznawania ludzi?
3. Jakie aktywności byłyby dla Was interesujące?
Będę mega wdzięczny za plusa i feedback w komentarzach. Jeśli macie znajomych, którzy mogliby być zainteresowani - dajcie znać! Wszystkie pytania mile widziane, postaram się odpowiedzieć na każde ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Link do strony: https://uncover.love/
#chwalesie #zwiazki #rozowepaski #tinder #przegryw #podrywajzwykopem #blackpill #milosc #badoo #niebieskiepaski #startup #uncover #warszawa
źródło: temp_file4578438542653761804
Pobierzźródło: image
PobierzCzyli laski wybierają chadów a jak przyjdą same przegrywy to usuwają aplikację
Z tym, że wyjście na takie wydarzenie i zapłacenie za bilet to większa inwestycja niż instalacja Tindera i swiepowa'nie - a więc większa szansa na spotkaniu tutaj kogoś, kto szuka czegoś na serio.
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast na razie w kwestii zainteresowania, widzimy o dziwo dużo kobiet, w różnym wieku.
IMO to stawianie wozu przed koniem. Coś jak przegryw który nie idzie na kurs tańca bo nie umie tańczyć a szczerze chce się nauczyć, tylko idzie na kurs tańca bo R U C H
@PanSalut: bo pewnie już dawno przewinęły WSZYSTKICH na tinderze i potrzebują nowego świeżego źródła chadów