Aktywne Wpisy

mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo

Lewusx +88
Kupujecie starter za 5 zl jakiejkolwiek sieci i aktywujecie go. I pierwsze 4 zamowienia maja darmowa dostawe i dodatkowo 15 zl rabatu (mwz 35 zl). Kod jest dostepny np. na pepper czy rabatio itp
I dzieki temu ja zamiast zaplacic 52 zł (40 zl pizza, 10 zl dostawa, 2,30 oplata serwisowa) zaplacilem 26,70.
Gdzie w mojej opinii ta pizza warta max 30-32 zl ;)
Wiec dobry deal
Ale ponad 35 zl za c--j bym nie dał xD
#pysznepl #pizzaportal #glovo #ubereats #znizka
źródło: temp_file4118570326878693260
PobierzZa trzecią kartą sim to wywalał bląd 800. Wolt wykryl ze zostaly zarejestrowane konta na tym samym urzadzeniu. Mozna to tez obejsc odpalając wirtualną instancje androida na pc.
Ale az tak sie nie bawiłem :P