Aktywne Wpisy
spirityfree +133
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

grubson234567 +323
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#worldofwarcraft
Do 20lvl możesz sr sprawdzic za darmo, gra na max lvl wygląda zupełnie inaczej ale chociaż zobaczysz czy ci leży
Czy dużo ludzi w to gra?
Ja jestem, a przynajmniej kiedyś byłem Lineage 2 team, i jak ja grałem w L2 te 18-20 lat temu, to część znajomych przesiadła się po jakimś czasie właśnie
spróbuję tego wowa
Blizzard wprowadził to, bo ludzie niby chcieli szybciej dostać się do endgame'u – rajdów, dungeonów i PvP. Tylko trochę szkoda, że
wyjasnijcie mi proszę jedną rzecz - zcząłem grać w WoWa przedwczoraj, nawet przyjemnie się klika jak do tej pory - zrobiłem te wstępne queściki na początku na takiej wyspie i wróciłem gryfem do miasta. To jak rozumiem był tutorial albo coś podobnego na zapoznanie się z grą.
Ale ja nie o tym. Jak zakładałem konto, to klikałem przez "Try for free", ale nie bardzo rozumiem
Wtedy będziesz mógł mieć content ze wszystkiego co było oprócz najnajnowszego dodatku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dodatek też trzeba kupić jak chcesz grać w to co ludzie graja teraz
@Rkschuwdu: @dominowiak
nie trzeba kupować abonamentu. można grać na 20 lvl ile się chce. co oczywiście odbiera lekko sens tej grze( ͡° ͜ʖ ͡°)
@111aaa111: i ci idioci nawet tego nie sprawdzają??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dominowiak: hehe. połowa supportu sama nie wie, co dokładnie działa, dopóki ktoś im nie napisze na forum albo Twitterze.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dominowiak: musisz kupić też mounta