Aktywne Wpisy
p0melo +40
Najlepszym dowodem na to jak zyebana jest branża IT są zarobki wszelkiej maści biznes analityków, scrum masterów i product ownerów. Najczęściej to są osoby nietechniczne, ludzie po socjologiach, kulturoznawstwie, psychologii, a ich zarobki równają się zarobkom inżynierów programowania. Dlaczego prawie nigdy nie spotkałem się z tym żeby osoby na tych stanowiskach miały background tech?
Widełki dla Seniora Developera 18-23k
Widełki dla analityka po Socjologii 17-22k.
Senior developer ma rekrutację 1,5h jak egzamin kwalifikacyjny, na
Widełki dla Seniora Developera 18-23k
Widełki dla analityka po Socjologii 17-22k.
Senior developer ma rekrutację 1,5h jak egzamin kwalifikacyjny, na

Partyzant666 +68
#raportzpanstwasrodka Polscy youtuberzy w Kambodży to prawdziwi bohaterowie współczesnych czasów – pionierzy contentu, globtroterzy z kamerą w dłoni, odkrywcy smaków i emocji, których przeciętny Kowalski może tylko pozazdrościć. Codziennie podejmują trud niełatwego życia w tropikach. W tej ich kambodżańskiej odysei jest coś hipnotyzującego – może to ta nonszalancja, może p--o Cambodia, może Layboye, a może zwyczajnie ochota przejechać się na swoim zdezelowanym skuterku pod wpływem w prawo i w lewo,

źródło: youtuberzy
Pobierz
Z czego to wynika? W moim pierwszym związku byłabym w stanie wszystko oddać dla tego faceta. Ciągle za nim tęskniłam, chciałam z nim robić wszystko, tak mi było najlepiej. Wybaczałam, widziałam ten związek jako coś co musi trwać.
Facet poniżej przeciętnej pod każdym względem. 5/10 z wyglądu, zarabiał mniej niż ja i nie miał za bardzo ambicji.
A teraz… mam zupełnie inne podejście. Traktuje związek jako coś co ma określony czas, może skończyć się w każdej chwili, przede wszystkim patrzę na to czy mi jest dobrze.
Nie miałam dużo związków ani facetów, nic dramatycznego się nie wydarzyło.
Ciekawe dlaczego taka zmiana. Dojrzałość?
#zwiazki #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Żadna dojrzałość. Zmieniłaś podejście i tyle. Tylko ty wiesz skąd taka zmiana. Nikt tu nie ma kryształowej kuli.
@mirko_anonim: teraz to związek z rozsądku
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1741-3737.2003.00444.x
https://psycnet.apa.org/buy/1987-15348-001
I teraz bonus, to hasło "ona nie jest twoja, to jest tylko twoja kolej" właśnie tyczy się dziewczyn, dla których nie byłeś pierwszym.
Dobrze sprany łeb przez wysokie obcasy.
Ten drugi związek jest już bardziej pozbawiony złudzeń. Nie mówię, że jest zimną kalkulacją, ale oboje macie już swoje lata, złamane serca w życiorysie i chcecie po prostu żyć z kimś, kto będzie wam życie ułatwiał,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Oho, włączył ci się tryb p0lki. Może zacznij interesować się kobietami przynajmniej oszczędzisz czasu i życia facetom.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jak coś było nie tak to potrafię szybko uciąć takich ludzi jeśli nie widzę realnej poprawy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰