Aktywne Wpisy

MondryPajonk +16
Ktoś wie co się dzieje? Skąd tyle wojska i patrolów policji przy głównej drodze? 20 minut temu był jakiś huk, wszyscy u mnie na osiedlu wyszli, nikt nie wie o co chodzi, policja nie chce z nami gadać, do wojska nie dopuszczają.
#bartoszyce
#bartoszyce

extaza161 +3
Siłowo hajpowany Yamalek wciąż na boisku. Razem z Olmo nic cały mecz nie pokazali.
#mecz
#mecz
Cześć. Chciałbym kupić sobie przenośną konsolę do gier. Grałem od zawsze w gry zachodniego świata, zadnie chińskie bajki prócz Mario mnie nie interesowały. Chciałbym żeby w miarę jak najwięcej starych konsol obsługiwała- nadrobienie zaległości z ps2- vice city stories itp. Nie ogarniam zbytnio tematu ale znalazłem coś takiego jak retroid pocket 5. Wszystkie opinie w internecie zachęcają do kupna tego sprzętu. Czy warto ładować się w tego retroida czy lepiej dorzucić troszkę kasy do steam decka? Czy SD obsługuje wszystko to co retroid plus gry z PC?
Zależy mi na prostocie obsługi, dobrej jakości wykonania. Pzdr
Jak widać podana gra działa dobrze. Do tego masz możliwość grania w większość gier z ostatnich lat. Odpowiedź jest raczej oczywista.
Dziękuję wszystkim za odpowiedź, chodzi mi o to żeby nie wydawać kasy na dwie rzeczy. Skoro tak stawiacie sprawę to wybór pada na SD (jeśli dobrze zrozumiałem to posiada wszystkie funkcje retroida plus dużo więcej)
Nie ukrywam że zależy mi na ściąganiu powiedzmy absndonware z zatoki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)