Wpis z mikrobloga

@AstroBoy: Nie rozumiem za bardzo co chciałeś przekazać.

Mają kontakt z kim? Inside info o decyzji sądu? Czy wgląd do materiału dowodowego? skąd wy się bierzecie XD
  • Odpowiedz
@bartosz-pawlowski96: Gdyby SW miała dostęp do takich informacji, oznaczałoby to bezpośrednio, że ma dostęp do materiału dowodowego, bo tylko w ten sposób mogłaby postawić tezę, że materiały są wystarczająco obszerne aby przyklepać areszt.

Czyli rozumiem, że Grandekonekszyn właśnie poinformował wszystkich na Twitterze, że ktoś popełnił przestępstwo?
To uniwersum nie słynie z bystrości.
  • Odpowiedz
@bez-napinki: dział ochrony SW min. zajmuje się również konwojowaniem złodzieji, czy kontrola pojazdów i osobista na wejściu/wyjściu, paczek, listów. samo doprowadzenie i przesłuchanie zarzutów chyba byłoby wystarczające.
dział ochrony ma większe i szersze uprawnienia niż zwykły szeregowy
  • Odpowiedz
@bez-napinki Grande to jest jeszcze większy farmazon jak ten cały budda i wardega (ja wiem ale nie powiem połącz kropki) , tutaj się troszkę zagalopował i chyba sobie nie zdaje sprawy, że ta niby mała ściema będzie miała sporą cenę
  • Odpowiedz
@AVOIDME

Czyli rozumiem, że Grandekonekszyn właśnie poinformował wszystkich na Twitterze, że ktoś popełnił przestępstwo?

To uniwersum nie słynie z bystrości.

Mój znajomy pracuje w prokuraturze i wiem, że już go pytali skąd ma takie informacje, ale powiedział, że sobie to zmyślił i nic takiego nie miało miejsca.
  • Odpowiedz
@Kroledyp: przecież ten większy farmazon rozłożył go na czynniki pierwsze, oglądając chyba każdy występ rozjeBUDDY, ugotował prawie półtoragodzinny materiał, gdzie czarno na białym masz jak kłamca gubi się w swoich wersjach własnej przeszłości.
  • Odpowiedz
@Ch0senIndygo: nom, tylko pierwsze 15 minut, zestawił dwa razy różne wydarzenia i podłożył wypowiedź z zupełnie innego tematu, daj spokój Mariusz, owszem zgadzam się montaż fajny, wstawki zabawne, scenki komediowe do odmóżdżana również fajne
  • Odpowiedz
Ludzie Sw ma wiedzę ile cię wożą do prokuratury i na ile. Skoro cię wożą codziennie na 6. To chyba się prujesz. W życiu kryminały nie widzieliście i nie wiecie jak jest.
  • Odpowiedz
@Kroledyp:

oczywiście, że jest to nieprawda, ot chciał zagrać cwaniaka z niby inside info, to będzie miał teraz odwiedziny i kilka pytań dostanie

A twoja pewność na jakiej podstawie? Fan buddy czy inny czort
  • Odpowiedz
@pawel-paeel: Przy niektórych sprawach jeździ się do proroka po 3 razy w tygodniu, ponad to Twoi współosadzeni też wiedzą, że jedziesz i gdzie jedziesz - to nie sekret. A szczególnie jak masz 1 w celi, bo wtedy spędza cały wolny czas na tygrysku. To normalna sytuacja i nikt nie kojarzy tego 60tką, bo to zależy od złożoności sprawy.
  • Odpowiedz