Wpis z mikrobloga

Przypomnijmy! 14 lat temu karierę sportową zakończył jeden z największych Polaków, Adam Małysz!

Pożegnalny komentarz Włodzimierza Szaranowicza sprawiał że mężczyźni z wąsem, płakali jak na Titanicu. A do dzisiaj, słysząc te słowa, ponownie oczy zaczynają się szklić...

Przecież my, dzięki tym transmisjom, żyliśmy życiem zastępczym. Był powodem ogromnej zbiorowej radości. Dał nam wiele. Bardzo wiele...

#skokinarciarskie #skoki #mecz #polska #malyszofficial #nostalgia #kiedystobylo
michalxd21 - Przypomnijmy! 14 lat temu karierę sportową zakończył jeden z największyc...

źródło: obraz_2025-03-05_150443991

Pobierz
michalxd21 - Przypomnijmy! 14 lat temu karierę sportową zakończył jeden z największyc...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@koko_jumbo_i_do_przodu: ja miałem 11 lat jak karierę kończył, ale od przedszkola siedziałem i z dziadkami oglądałem. Pamiętam lekko Turyn, Vancouver bardzo dobrze. Do dzisiaj rodzinną anegdotą jest to że brałem ręce do tyłu, pochylałem się i biegałem po domu krzycząc że jestem Małysz. A jak kończył karierę- łzy mi ciekły, tak samo jak wtedy gdy przeczytałem że Ronaldinho odchodzi z AC Milan i miałem świadomość że już go nie będę
  • Odpowiedz