Aktywne Wpisy

DywanTv +1
Będę niedługo szukał pierwszego moto. Aktualnie jestem w trakcie kursu na A. Chyba sensowna jest rada, żeby na pierwsze moto kupić coś "taniego", czego nie bedzie szkoda w razie jakiegoś przewrócenia moto itd.
Co z tych dwóch moto według was byłoby lepszym wyborem na pierwszy?
Honda CBF 600 z 2008 roku - ABS, wtrysk, zarejestrowana w PL, jakieś 76 KM
https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/honda-cbf-honda-cbf-ID6Hblx9.html
Co z tych dwóch moto według was byłoby lepszym wyborem na pierwszy?
Honda CBF 600 z 2008 roku - ABS, wtrysk, zarejestrowana w PL, jakieś 76 KM
https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/honda-cbf-honda-cbf-ID6Hblx9.html

Zapaść kraju, rozbiory, dzietność, kluczowe systemy upadną, wszystko może się stać ale cena betonowego gówna nie może spać nawet o jedną złotówkę bo to będzie tragedia, koniec , spotkanie z najwyższym, sąd ostateczny dla reintera.
#heheszki #nieruchomosci
#heheszki #nieruchomosci
źródło: image
Pobierz

#polityka #usa #swiat #europa #polska #ukraina #wojna #rosja #wydarzenia
źródło: 05.03.2025_14.27.51_REC
Pobierzźródło: eus-gdp-as-a-percentage-of-united-states-gdp-between-1992-v0-ktgvzwf0ghaa1
PobierzUSA to zwykly skansen świata gdzie ludzie nic nie produkuja oprocz plastikowych słomek tylko się gwalca murzyny, ćpają i mordują :)
@CzaryMarek: wykres pokazuje zsumowane pkb obecnych członków UE.
Zresztą ty wstawiłeś PKB nominalne które według naszej prawicy się podobno nieliczy (co jest w duzym stopniu racją) bo z niego wynika, że Rosja to już mniejsza gospodarka nawet niż Meksyk XD
Z tego co ty wstawiłeś UE+UK+Szwajcaria+Norwegia ma o 30% większa gospodarkę od Chin (dane na 2024) ;) to też się nie podoba naszej
źródło: 1000046612
Pobierz@Ivan_Sekal: nie, ja pokazałem dane z wielu lat, do 2022 roku. Czemu je pokazałem? Bo uważam, że przy ocenie takich rzeczy jak stan gospodarki, najważniejsza jest dynamika, a nie snapshot z 1 czy 2 roku.
A dynamika jest taka, że od kryzysu w 2008 roku, mamy wyraźny regres pozycji Europy na świecie pod względem gospodarczym.