Aktywne Wpisy

Francesco123 +157
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +397
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡°)
straszny jest ten podcast, Midla słucha się ciężko na 30 sekundowych rolkach, a tutaj bite 2 godziny kocopołów i chłopskiego rozumu. jakbym chciał kogoś torturować to bym go zamknął w celi i puszczał mu ten materiał 24/7
ale najlepsze w tej historii jest to, że Midel uwierzył, że jego mądrości są tak zajebiste, że Polska to za mało i teraz szlifuje angielski i będzie JAMES MIDEL internaszynal motiwejszonal spiker, no ja p------ę trzymajcie mnie xD
https://www.youtube.com/watch?v=LcQR3viflXo
#nieruchomosci #midel
źródło: Firefox_Screenshot_2025-03-05T13-07-28.485Z
Pobierz@pogodny_mis65: mordo ja jestem z Łodzi, mam z nim wspólnych znajomych, w tym znam kilku znajomych jego starego. zresztą to że dostał siano na start to jest
Ja kupiłem sobie skuter wodny i wydałem na niego 80k. Za kilka lat sprzedam go za 60k więc on mi się zwróci. A moje przeżycia będą bezcenna i zostaną ze mną na zawsze.
W życiu nie chodzi o to by gonić za pieniędzmi. Kiedy biznes mi nie idzie, sprzedaje go bo nie przynosi mi on
@botereq: Nie on uczył tylko jego pracownicy, ja tak to zrozumiałem.
Pewnie kupił jakiś biurowiec w centrum Łodzi i się nie chciał wynająć więc stwierdził, że otworzy tam szkołę, a i tak go to przerosło.
On całe życie był pośrednikiem i żerował na pracy innych. Wcześniej w nauczaniu a obecnie w wynajmowaniu.
@pogodny_mis65: widzę, że nie masz pojęcia czym się zajmował i czym był mobilny angielski, który świadczył
@affairz: A skąd to niby wiadomo, skoro youtube cenzuruje łapki w dół i widać tylko łapki do góry? xD
@affairz: on chyba też sporo mieszkań na kredyt kupował kiedy były niższe stopy i wynajem pokrywał ratę kredytu
100k pln za taki odcinek myślisz?
@barber-barberski:
Oj nie jest z biednego. Sam na to zapracował ale z biednego domu to zapewniam Cie, ze nie jest :-)
Reszta brzmi jak mądrości typa który robił byznesy na rympal ale jeden się udał i tera on czerpie korzyści i poucza innych myśląc że jest pomostem między biedakami robakami a zeusem na Olimpie. Szkoda słuchać xD