Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +176
Przeglądam otodom i powiem szczerze, że w tych cenach większość nieruchomości jest po prostu niesprzedawalna w założonych cenach. Dotyczy tak mieszkań, segmentów, bliźniaków, jak i domów. Ba, sam nie wiem, czy swój dom bym sprzedał obecnie z zyskiem, mimo, że budowałem w czasach, gdy ziemia była tańśza, a robocizna nie stanowiła 70% kosztów budowy.
Można tylko zrobić machającego papaja dla osób, które kupiły nierucha w 2024 z nadzieją na zysk. W szczególności te
Można tylko zrobić machającego papaja dla osób, które kupiły nierucha w 2024 z nadzieją na zysk. W szczególności te

Soothsayer +42
Mam bardzo ładnego penisa oswiadczenie
Ktoś grubo popłynął bo jak miałbym budować się na wsi to działka 460m to jest żart, dom 60m to nie jest dla rodziny, a pół miliona za domek wakacyjny to chyba trzeba być koneserem. Byłem oglądać dom przy samym parku 180m z działką 1000m za 750 tysięcy i za płotem miałbym las, a tutaj? Wisi to już kilka miesięcy, gość dodaje od nowa na portalach, podbija i sprzedać nie może.
Jeżeli to nie jest znak przegrzania rynku to ja już nie wiem co nim jest.
https://www.morizon.pl/oferta/sprzedaz-dom-lublin-60m2-mzn2045130283
#nieruchomosci
źródło: Screenshot 2025-03-05 at 13-09-40 Dom 4-pokojowe 60 m² - Gabriela Narutowicza Lublin - zametr.pl
Pobierz@preferencyjne_posty: O mamy nowy park narodowy w Polsce? Nieźle. Muszę się wybrać.
@ondraszek: Kurde ojcowizny tam mam sporo. Myślałem że to będzie niesprzedawalne a tu proszę znajdą się frajer... znaczy inwestorzy
@preferencyjne_posty: Mój ogródek kwiatowy jest wiekszy.