Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@henk: jestem pewny że gdybyś temu gościowi powiedział że jesteś z Polski to by ci powiedział "my girlfriend was from Poland" i zacząłby wykonywać ruchy posuwisto zwrotne
  • Odpowiedz
@henk: Czy w Indiach istnieje coś, co nie zawiera w sobie krowiego łajna? Kadzidło, podpałka, materiał opałowy, zaprawa murarska, materiał do wyrobu cegieł, guma do żucia. Dosłownie materiał uniwersalny. Stawiam stówkę, że jest tam gdzieś miejsce, w którym używają krowich placków jako gąbek do naczyń i ciała.
  • Odpowiedz
@nobrain: bo bhang lassi miałem nieźle zrytą banię/paranoję. Raczej nie powtórzę :D
@szzzzzz ja mam pewne porównanie - jak ilość ludzi na woodstocku cię nie przytłacza, to Indie na pewno cię nie zabiją swoją intensywnością. Ja od siebie polecam, ale tak jak pisał henk raczej nie na pierwszy azjatycki kierunek (przynajmniej nie dla większości).
  • Odpowiedz
Natomiast hindus, który osiągnął poziom życia chociaż zbliżony do europejskiego, to jest dramat. on myśli, że jest panem świata, wszyscy mają mu ustępować, traktuje innych przedmiotowo.

@henk: dokładnie tak, mam identyczne obserwacje na temat zachowania takich osobników
  • Odpowiedz
Na jednej przestrzeni żyją tu ludzie,

@henk: to nie są ludzie, tylko zwierzęta. Ktoś kto tapla się w gównie i jeszcze jest z tego zadowolony, nie zasługuje, żeby go nazywać człowiekiem.
  • Odpowiedz
@henk: dzięki za wpis, super się czytało. Rzygam już tym, że wykop stał się polityczną tubą propagandową i takie wpisy jak Twój są rzadkością
  • Odpowiedz
via Android
  • 13
@szpadel_bojowy mycie dupska po sraniu doceniam, nie wiem czemu nie jest to popularne w Europie. jednak wolę japońskie i chińskie automatyczne wynalazki ze sterowaniem intensywnością i temperaturą
  • Odpowiedz
też według niektórych taplałem się w szambie w Gangesie. Liczę, że kiedyś dorośniesz i zmienisz swoje podejście.

@henk: dorosnąć do wierzenia w jakies bzdury z gównem i zwłokami w roli głównej? To w takim razie polecam ci takze nasze polskie wiejskie zwyczaje.
https://forum.gazeta.pl/forum/w,384,70381877,70381877,wsiowe_obyczaje_lecznictwo_przesady_etc_znacie_.html

Dodam, ze moj znajomy lekarz mial raptem pare lat temu babinke, która leczyła oparzenia niedopadem , takze nie jest to nic wyssanego z palca (dla tych ktorym
  • Odpowiedz