Aktywne Wpisy

Medokin99 +710
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +567

Komentarz usunięty przez moderatora
@the_good_guy: Dziś nie ma oficjalnej rocznicy, bo rocznicą Katynia jest Dzień Ofiar Zbrodni Katyńskiej, 13 kwietnia.
Wtedy są obchody itd. https://www.nik.gov.pl/aktualnosci/84-rocznica-zbrodni-katynskiej.html
No dziś niektórzy politycy próbują się "ogrzać" przy Zbrodni Katyńskiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie są fakty, czy inne? Mówię o samej różnicy wśród potomków zbrodniarzy i upamiętnianiu zbrodni.
Takie są fakty czy nie?
@the_good_guy: Okolicznościowy wpis czczący pamięć po pomordowanych to świetna okazja do podgrzewania antyukraińskich nastrojów. Realpolitik.
Berkowicz przegapił jednak okazję, by wspomnieć, że wśród katów byli także Ukraińcy. A podobno zawodowy propagandzista.
Fakty są takie jak napisał a ty nie chcesz powiedzieć że takie są.
@Cogito-sum: w którym miejscu?
@the_good_guy: nie żebym polecał śledzić jego działalność, ale on niemal wszystko komentuje whataboutismem. Ciężko, żeby wpis rocznicowy był wyjątkiem, szczególnie jeżeli jest okazja do prorosyjskiej manipulacji
@the_good_guy: W tym że nie możesz powiedzieć wprost: Berkowicz napisał prawdę.
Natomiast ja się zgodzę z tobą że moim zdaniem to nie jest ten czas żeby akurat to pisać.
Natomiast należy przyznać że podwójne standardy niektórych z naszych elyt są niezłe - nad Katyniem to płaczą, ale nad Wołyniem to cicho. Weźmy np ostatnio tą wariatkę Żukowską która mówiła o "starych trupach".