Aktywne Wpisy

DartNorbe +69
Jest w tym pewnego rodzaju tragedia: zapłakani rodzice mówią, że syn był dziwny, odmawiał pomocy psychiatry i wizyt u psychologa/terapeuty. Po interwencji lekarza (ponoć) wdało się jakieś zakażenie, które później utożsamiał jako celowe i wrogie (urojenia prześladowcze) działanie więc działał odwetowo (brak regulacji emocji). A w mediach rozprawa jak uniknąć takich sytuacji w przyszłości i mało się mówi o tym, że to przede wszystkim człowiek chory psychicznie. Środkiem do uniknięcia ataków na

asdfghjkl +62
Hop co pojechał 12km po najlepsze pita gyros w galaktyce. Jagnięce się skończyły także kurczok i wieprzowina. Każdy składnik idealny. Ambrozja jednym słowem #legancko #kyrieelejson #jedzzwykopem

źródło: IMG_9987
Pobierz
#zwiazki poznalem ostatnio dziewczyne na instagramie. Jest swiezo po rozstaniu bo opowiadala mi jaki to jej byly nie jest zly i jak ja skrzywdzil ale opowiadala bez szczegolow. Ogolnie jest pomiedzy nami rozniaca 7 lat ale to nam nie przeszkadza. Ona nie pracuje ani sie nie uczy ale zakladam ze zrobila sobie gap year. Piszemy codziennie i kilka razy rozmawialismy głosowo. Jest ladna, ma fajne cialo ale jest jeden problem i nie wiem czy to nie za duzy red flag. Podejrzewam ze ma borderline albo jest narzycem bo stale pragnie atencji i obraza sie jak nie polubie jej zdjecia albo nie pochwale ze ladnie wyszla jak mi cos wysle. Zdarza sie tak ze sobie rozmawiamy i nagle mnie zaczyna krytykowac ze powiedzialem cos tak a nie inaczej. Zlapalem ja tez na malych klamstwach ale oczywiscie temu zaprzecza. Oprocz tego wszystko jest ok i jest miedzy nami chemia i mamy duzo wspolnych tematow. Nie wiem czy to kontynuowac czy ja zghostowac tak jak ona opowiadala ze zrobila z bylym jak ja zranil. Probowac cos z nia czy to olac?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Powiedz, że to bait prosze
@mirko_anonim: po co wy sobie to robicie xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: a ona wie, ze jej to nie przeszkadza? Albo ze jestes kim wiecej
każda kobieta to atencjuszka, grunt żeby była nią na tyle aby dało się wytrzymać. wytłumacz jej ze nie bedziesz się zmuszał, ale też jej nie
@mirko_anonim: czyli szuka bankomatu.
źródło: 182eeabbf4e24d033c22f569d3b50b5b
Pobierznajlepiej tak i najszybciej, tak sie robi teraz
nie, dlatego nie mowie o nich zle a ja ktos moze serio zranil dlatego ma takie podejscie do bylego bo uwaza ze to narcyz i
@mirko_anonim: jaaaaaasne, *ziew*. Świeżo po rozstaniu i już skacze na portale do rżnięcia. I wszystko to wina byłego, wszystko. Bo ona tak mówi.
@mirko_anonim: xDDD ja to bym już dawno s--------ł, no chyba że chcesz zamoczyć to może bym trochę dłużej pociągnął.
niby po czym to wnioskujesz? Pytali to odpowiadam a tak wyglada poznawanie ludzi na