Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki poznalem ostatnio dziewczyne na instagramie. Jest swiezo po rozstaniu bo opowiadala mi jaki to jej byly nie jest zly i jak ja skrzywdzil ale opowiadala bez szczegolow. Ogolnie jest pomiedzy nami rozniaca 7 lat ale to nam nie przeszkadza. Ona nie pracuje ani sie nie uczy ale zakladam ze zrobila sobie gap year. Piszemy codziennie i kilka razy rozmawialismy głosowo. Jest ladna, ma fajne cialo ale jest jeden problem i nie wiem czy to nie za duzy red flag. Podejrzewam ze ma borderline albo jest narzycem bo stale pragnie atencji i obraza sie jak nie polubie jej zdjecia albo nie pochwale ze ladnie wyszla jak mi cos wysle. Zdarza sie tak ze sobie rozmawiamy i nagle mnie zaczyna krytykowac ze powiedzialem cos tak a nie inaczej. Zlapalem ja tez na malych klamstwach ale oczywiscie temu zaprzecza. Oprocz tego wszystko jest ok i jest miedzy nami chemia i mamy duzo wspolnych tematow. Nie wiem czy to kontynuowac czy ja zghostowac tak jak ona opowiadala ze zrobila z bylym jak ja zranil. Probowac cos z nia czy to olac?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim sam fakt że jest świeżo po rozstaniu sprawia że nic z tego nie wyjdzie poza tym że użyje Twojej atencji by się podbudować po rozstaniu. Reszta to też same red flagi. Ogólnie jak czujesz że coś jest nie tak to nie idź w to zamiast to racjonalizować bo niby chemia mimo że są rzeczy co Cię martwią. Im dalej w relacji tym bardziej będą irytujące czy niepokojące rzeczy co teraz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Podejrzewam ze ma borderline albo jest narzycem bo stale pragnie atencji i obraza sie jak nie polubie jej zdjecia albo nie pochwale ze ladnie wyszla jak mi cos wysle

każda kobieta to atencjuszka, grunt żeby była nią na tyle aby dało się wytrzymać. wytłumacz jej ze nie bedziesz się zmuszał, ale też jej nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @DrGreen_2

Ciebie tez wszytskie poprzednie partenrki zranily?

nie, dlatego nie mowie o nich zle a ja ktos moze serio zranil dlatego ma takie podejscie do bylego bo uwaza ze to narcyz i
  • Odpowiedz
Jest swiezo po rozstaniu bo opowiadala mi jaki to jej byly nie jest zly i jak ja skrzywdzil

@mirko_anonim: jaaaaaasne, *ziew*. Świeżo po rozstaniu i już skacze na portale do rżnięcia. I wszystko to wina byłego, wszystko. Bo ona tak mówi.

nie da się inaczej zakończyć relacji niż
  • Odpowiedz
obraza sie jak nie polubie jej zdjecia albo nie pochwale ze ladnie wyszla jak mi cos wysle

@mirko_anonim: xDDD ja to bym już dawno s--------ł, no chyba że chcesz zamoczyć to może bym trochę dłużej pociągnął.
  • Odpowiedz