Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +192
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
pepepanpatryk +116
W końcu zrobiłem chaczapuri adżarskie, kształt muszę dopracować ale wyszły całkiem smaczne (。◕‿‿◕。)
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem

źródło: 1000033241
Pobierz
Ile wy tu macie lat? Pomijam atencjuszy i bananków siedzących od pandemii, dorobionych na jakichś Mercatorach albo hajsie starych i innych "milionerów" Sebków z magazynów w jakimś Aberdeen czy Ninjmegen wrzucających wybiórczo procenciki, zgrywających Wyrocznie, ale reszta? Jak kury. Zielono, to dotykanko i memy, ale jak trochę czerwienią zaleci, to kwik. Albo jacyś alkoholicy, schizofrenicy, utracjusze i hazardziści. Czy niektóre maklery wielkie, czekający do wypłaty, bo chcą zapakować czy dobrać. Typowi potencjalni ścigani przez komornika w przyszłości. Jeszcze te emotikiony z buźkami jak Grażyny na jakimś Messengerze, albo emosiksy. Jaja wam ogolić i na kolonię wysłać z klasami od 1 do 5, bo widać ten sam rozwój emocjonalny. Przypatrzcie się sobie.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: obraz
PobierzNic tu nie pisze. Czasem tylko czytam, zeby wiedziec czy juz sypac czy jeszcze troche poczekac. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: hera_lsd_koks
Pobierz