Aktywne Wpisy

wykop +97
CISZA WYBORCZA 🤫
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety
Dziś o północy (z piątku na sobotę) zaczyna się cisza wyborcza, która potrwa do niedzieli do godz. 21:00. W tym czasie wszystkich obowiązują szczególne zasady dotyczące publikowania treści związanych z wyborami.
📌 Co będzie usuwane w tym czasie?
🔸 posty, komentarze i znaleziska zawierające agitację wyborczą – czyli treści zachęcające do głosowania na konkretnych kandydatów, partie lub komitety

Inevera +594
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek

źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
Hej
Szukam danych związanym z zmianami w transporcie po dołączeniu do UE. To ile wydaliśmy po 2004 idzie jeszcze znaleźć ale przed zaczyna być problemem i nie mogę znaleźć co musieliśmy zmienić oraz ile wydaliśmy na modernizację.
Gdzie polecacie szukać danych? Google wypluwa śmieci a gbt zmyśla prowadząc do źródeł których nie da się sprawdzić np. bez płacenia
#studia #studbaza #logistyka #licencjat #inzynierka #pytaniedoeksperta #transport #spedycja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Do dzisiaj z resztą mógłbyś jeździć jakimś Liazem tylko byś więcej płacił za drogi, paliłby więcej i rentowność byłaby