Aktywne Wpisy

vieniasn +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dajcie coś relaksacyjnego na yt albo Spotify takie z babskim głosem najlepiej coś delikatnego bo chłop ehh
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zastanawiam się też czy dokupić ubezpieczenie osobne na rower. Cena to ok 300zł na rok, a też chroni przed kradzieżą z piwnicy + jeszcze jakby ktoś z pod sklepu. Ubezpieczenie jakie mnie interesuje to pewnienarower.
Jak Wy dbacie o to żeby nikt wam nie zajumał :(? Ja mam niby 2 zamki wielozastakowe, łańcuchy,ubezpieczenie chronione do 15 tyś z piwnic a i tak myślę o kupieniu jeszcze MOTO TAGU XD i tym drugim ubezpieczeniu #rowery #roweryelektryczne #ubezpieczenie #kiciochpyta #rower #pzu
Co do trzymania w miejscu zamieszkania, to zwykle stoi w hali garażowej za samochodem. Czasami spięty z drugim rowerem tanią linką, czasami nie.
Chyba kupiłeś za drogi rower jak na swoje możliwości lub
No nic. Najbardziej zależy mi na piwnicy, bo nie zostawiłbym bez nadzoru pod sklepem także.
Chyba trochę przesadzasz z tymi zabezpieczeniami, było kupić tańszy rower i mieć spokojną głowę, bo Twoje podejście jest moim zdaniem zbyt obsesyjne. Zaraz nie będziesz mógł spać w nocy, bo się będziesz zastanawiał, czy ktoś Ci właśnie nie kradnie roweru. Jesli ktoś go będzie chciał ukraść, to i tak to zrobi albo
@HoroLive: zwyczajnie nie zostawiam nigdzie roweru.