Aktywne Wpisy

bart88uk +351
Jeśli dzisiaj Lewandowski strzeli 3 gole to wylosuje komuś kod na 1500 pln na dowolnej platformie którą chce. Nie ważne czy pyszne pl czy steam czy onlyfans.
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 100 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 100 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #

źródło: barcelona-v-dortmund-preview
Pobierz
a5f5c1 +7
#programista15k #pasjonat15k
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?
#plusx #iptv #teleelevidenie #smartiptv
Jak chcesz launcher google to kinhank g1 - który nie jest odpowiednikiem nokii, tylko innym urządzeniem, produkowanym przez innego oema.
Nokii nie dostaniesz nigdzie, importer odpowiedzialny za niego nie przedłużył licencji z chińczykami
@patoologiaa: Od siebie jeszcze dodam, że do wszystkiego innego za wyjątkiem IPTV najlepszy będzie apple tv box :-). Miałem styczność z wieloma, z tym z nVidią Shield i apple bije płynnością działania wszystko.
@Norskee: zamówione ;) dzięki!
https://www.amazon.pl/Kompaktowy-pilot-Nokii-Nokia-Streaming/dp/B0BW4KVFBH
Activity launcher > tv smart > i proces ui.setupwizard.dvbscansetupwizardactivity aby złapało wszystko.