Aktywne Wpisy

hrumque +156
#yanosik koniec. Odinstalować trzeba.
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś

źródło: temp_file328270129226359409
Pobierz
mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Pozdrawiam, Tomek Trapez
#ukraina #wojna #polityka
źródło: IMG_7292
Pobierz@jast: Wystarczy, że któregoś dnia stanie ramię w ramię z ruskimi - i to już będzie siła. A nasza historia zna aż nadto takich przypadków, kiedy to "bracia" nagle dołączają do naszych wrogów ¯\(ツ)/¯
a) wysmianie tego ze typ prosi o sprzet zeby jego kraj mogl bronic sie przed agresorem
b) "a zelenski to zyd co kupuje za 100 milionow samochody i za 10 miliardow wille za hajs z pomocy, nie, nie pokaze zadnego dowodu, znajdz sobie"
A jaka jest Polska skoro nie ma mocy sprawczej żeby upomnieć się o ekschunacje na Wołyniu? Od Państwa które toczy wojnę i jest praktycznie na kroplówce wojskowej od Polski ?
Po wojnie sie upomnie? Jak zdemobilizowani ukraińcy z traumami wojennymi zaleją Polskę bo połączą się z rodzinami? Rozsadzą nas od środka
@Mathas: choćby była silna na 110% swoich możliwości, to NIGDY nie będzie takim zagrożeniem dla Polski jak rosja. Polski interes strategiczny, od pół tysiąca lat, jest niezmienny: bronić się przed rosją. I lepiej mieć tę Ukrainę po swojej stronie, niż po tamtej.
@prof-tomasz-trapez: no to wspieraj xD zamiast budowac wlasna armie to chcesz sponsorowac zlote lancuchy komikowi?
Zapomniałeś o niewdzięczności i wciąganiu koksu. Wrzucali tu jakieś filmiki, żeby pokazać, że nawet na tym nieszczęsnym spotkaniu był nafurany. XDD
O i właśnie o takich mowa. Widzi człowiek taki wysryw i się zastanawia czy ktoś przypadkiem nie potrafi mówić po polsku jak native i mówi słowami ruskiej propagandy czy normalnie jest jakimś wnukiem mongolskim z Petersburga