✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam, wczoraj przytrafiła mi się przykra sytuacja - wdepnąłem w g---o, dosyć spore
W dodatku wtedy nosiłem BIAŁE buty Nike Air Force 1.
W dodatku z powodu pilnej sprawy nie mogłem umyć ich od razu - zostawiłem je na jeden dzień przez co ów g---o zdążyło złączyć się z podeszwą w taki sposób, że nie da się tego niczym zmyć - próbowałem wszystkim co miałem pod ręką czyli mydłem, szamponem, benzyną ekstrakcyjną, IPA. G---o udało mi się zmyć jednak dalej został brązowy ślad którego nie potrafię niczym zmyć, nawet takie mydło do usuwania plam kupiłem i dalej nic. W dodatku podeszwa dalej śmierdzi
Witam, wczoraj przytrafiła mi się przykra sytuacja - wdepnąłem w g---o, dosyć spore
W dodatku wtedy nosiłem BIAŁE buty Nike Air Force 1.
W dodatku z powodu pilnej sprawy nie mogłem umyć ich od razu - zostawiłem je na jeden dzień przez co ów g---o zdążyło złączyć się z podeszwą w taki sposób, że nie da się tego niczym zmyć - próbowałem wszystkim co miałem pod ręką czyli mydłem, szamponem, benzyną ekstrakcyjną, IPA. G---o udało mi się zmyć jednak dalej został brązowy ślad którego nie potrafię niczym zmyć, nawet takie mydło do usuwania plam kupiłem i dalej nic. W dodatku podeszwa dalej śmierdzi
Co robić?
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #moda #pytaniedoeksperta #buty #nike
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
no i tak, psiarze są okropni, po zimie cała trawa zaminowana.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Tym złapanym na gorącym uczynku powinno się mordę w to g---o wycierać - może to by ich czegoś nauczyło...