Aktywne Wpisy

1-2-3 +18
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie

źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +168

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Screeny z tego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/80409163/wpis
Do naszego kolejnego AMA zaprosiliśmy Panią Ministrę Katarzynę Pełczyńską-Nałęcz – to ukłon w stronę Społeczności skupionej wokół tagu #nieruchomosci, która z dużą sympatią i zainteresowaniem śledzi jej działania. Wiemy, że jej aktywność cieszy się tu dużym
źródło: temp_file3213098996734939214
PobierzW apce już nie :D
źródło: Zrzut ekranu_5-3-2025_3228_wykop.pl
Pobierz@zimowyporanek Na ich oficjalnej appce jest źle ;)
I teraz sobie testuję, widzę, że jak wpiszesz po haszu słowo z polskim znakiem (nieruchomości) to na stronie zamienia na tag bez polskiego znaku, ale jak edytujesz, to dalej jest tam polskie ś. A na appce nie zamienia xD
@wykop, halo!!!