Aktywne Wpisy

Kingside +579
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

MistrzPatelnii +49
#assassinscreed #gry to ja dziś po pracy, choć już 1h pograłem xdd nie wytrzymałem presji :d

źródło: 1000007773
Pobierz
myślałem raczej o używanym ekspresie + kapsułkach z #pepper
Jest w stanie polecić konkretne urządzenie? Wszystkie kapsułki z np. Nespresso pasują do kazdego ekspresu Nespresso? Czy ona sa może wszystkie uniwersalne wzgledem wszystkich ekspresów kapsułkowych?
Wiem, że kapsułkowa nigdy nie dorówna tej z ekspresów ciśnieniowych, ale nie mam funduszy na ekspres, ani czasu na jego utrzymanie.
#kawa #ekspresdokawy #ekspres #coffee
Największy wybór kapsułek i co chwila są w promocji po 4€ paczka.
@fishery jakis konkretny model? Sprawdza Ci się?
Myślałem właśnie nad jakąś używką Dolce Gusto z olxa i zastanawiam się czy te nowsze maja realnie więcej opcji, albo obsługują więcej kapsułek.
@NoNameNoIdeaNoLife: Chcesz się chwalić znajomym ekspresem czy mieć dobrą kawę? Spróbuj kawę z Brazylii, jest delikatniejsza. A inwestycja młynek + kawiarka to ze 150-200zł, kawa pewnie z 50zł/kg i na co komu ekspres?
@NoNameNoIdeaNoLife: ekspres będzie tani, ale kapsułki drogie.
Do niektórych są zamienniki, albo kapsułki wielkorazowe.
Ja różowej kupiłem jakiś tani ekspres automatyczny (~3k) i jest zaodwolona.
Alternatywą jest aeropress