Mireczki wśród wszechobecnego poruszenia cen na rynku ogłoszeń motoryzacyjnych, wychodzimy z alternatywą dla płatnych monopoli ogłoszeniowych. Sprawdźcie stronę którą tworzyłem ponad rok, powoli się rozkręca, pomóżcie mireczki.
@Ave2: użytkownicy sami używają nieaktywne ogłoszenia, żeby przypadkiem klienci nie dzwonili.
W przyszłości zostanie dodany mechanizm, który będzie informować użytkownika, że jego ogłoszenie zostanie usunięte jeśli jego czas życia przekracza np. 2mc
@brumly_pl: ale żeżuncyjna nazwa xD czemu większość nowych stron powstałych w tej dekadzie musi mieć nazwę z końcówką -y? Jak to ma się czytać? Brumli? Brumlaj? Jak to brzmi chłopie? - Dzień dobry dzwonię w sprawie ogłoszenia tej Łady 2106 którą pan wystawił na BRUMLAJ.
A poza tym żeby to się jakkolwiek wyróżniło to musi mieć jakieś unikalne cechy oprócz bycia darmowym. Może jakaś średnia cen dla danego modelu? Coś
@totem_lesnych_ludzi: szkoda, że nie przeczytałeś landing page. Ale może faktycznie słabo opisałem zalety. Wymagany vin oraz jego walidacji VIN, druga sprawa to wskaźnik jakości obliczeń. Przy autach pojawia się ocena ogłoszenia która wynika z kilku wskaźników.
Wielkie dzięki za uwagi! Myślę, że muszę bardziej uwidocznić fakt, że poza darmowymi autami chcemy promować i wymuszać wręcz wiarygodność sprzedawców i ogłoszeń.
Generalnie po to powstała strona, gdy sam zawsze próbowałem kupić auto
@totem_lesnych_ludzi: pomysły z szerszą walidacją vin i innych parametrów to super pomysł! Właśnie takich trzeba jak zwiększyć wiarygodność ogłoszenia, żeby nie wpakować się w gruza. Ew dodać kategorie gruzy
@totem_lesnych_ludzi: Uzupełnienie profilu firmowego dodatkowymi informacjami na pewno będzie pomocna. Aktualnie są 2 różne rodzaje kont, można prowadzić wirtualny salon z personalizacją, co w otomoto kosztuje krocie... ale nieważne.
Po przemyśleniu kwestii związanych wiarygodnością ogłoszenia przyszło mi do głowy sporo pomysłów - więc wielkie dzięki za spowodowanie burzy mózgów. :D Myślałem, jeszcze o weryfikacji VIN w CEPIK ale to nie są takie proste sprawy. Podpinanie opinii z Google itp. pewnie... jakoś można
@brumly_pl: przydałby się jeszcze przebieg przy wymianie rozrządu, data produkcji akumulatora, pole tak/nie/za dopłatą nt. drugiego kompletu kół lub samych felg, i data produkcji opon. Wszystko lepiej, żeby miało swoje własne pole tekstowe, bo na wstawienie takich szczegółów w opis to nie ma co liczyć
@totem_lesnych_ludzi: ludzie są zbyt leniwi chyba na takie rzeczy :) ostatecznie zrobiłem burzę mózgów i przemyślałem jak zrobić system ocen i komentarzy. Mocna inspiracja największego motoryzacyjnego portalu na świecie :)
Jak myślicie, skąd się u Sebka wzięło powtarzanie zwrotów "jak najbardziej" czy "po prostu" co 5 sekund? Podpatrzył to u jakiegoś ciepłego mentora czy ubogi zasób słownictwa? A może coś innego. Pozdrawiam was bambusy #sebcel
Mireczki wśród wszechobecnego poruszenia cen na rynku ogłoszeń motoryzacyjnych, wychodzimy z alternatywą dla płatnych monopoli ogłoszeniowych. Sprawdźcie stronę którą tworzyłem ponad rok, powoli się rozkręca, pomóżcie mireczki.
Wszelkie uwagi i słowa krytki mile widziane!
Brumly.pl Darmowe ogłoszenia!
źródło: 11fbff2e-b202-45b8-936c-0a709304e718
PobierzW przyszłości zostanie dodany mechanizm, który będzie informować użytkownika, że jego ogłoszenie zostanie usunięte jeśli jego czas życia przekracza np. 2mc
@brumly_pl: To za długo. Jak nie chcesz mieć śmietnika to ustaw 1 miesiąc.
- Dzień dobry dzwonię w sprawie ogłoszenia tej Łady 2106 którą pan wystawił na BRUMLAJ.
A poza tym żeby to się jakkolwiek wyróżniło to musi mieć jakieś unikalne cechy oprócz bycia darmowym. Może jakaś średnia cen dla danego modelu? Coś
Komentarz usunięty przez autora
Wielkie dzięki za uwagi! Myślę, że muszę bardziej uwidocznić fakt, że poza darmowymi autami chcemy promować i wymuszać wręcz wiarygodność sprzedawców i ogłoszeń.
Generalnie po to powstała strona, gdy sam zawsze próbowałem kupić auto
Aktualnie są 2 różne rodzaje kont, można prowadzić wirtualny salon z personalizacją, co w otomoto kosztuje krocie... ale nieważne.
Po przemyśleniu kwestii związanych wiarygodnością ogłoszenia przyszło mi do głowy sporo pomysłów - więc wielkie dzięki za spowodowanie burzy mózgów. :D Myślałem, jeszcze o weryfikacji VIN w CEPIK ale to nie są takie proste sprawy. Podpinanie opinii z Google itp. pewnie... jakoś można
źródło: IMG_0933
Pobierz