Wpis z mikrobloga

#brumly #brumlybezprowizji #motoryzacja #samochody #januszebiznesu #startup #sprzedam #sprzedamauto

Mireczki wśród wszechobecnego poruszenia cen na rynku ogłoszeń motoryzacyjnych, wychodzimy z alternatywą dla płatnych monopoli ogłoszeniowych. Sprawdźcie stronę którą tworzyłem ponad rok, powoli się rozkręca, pomóżcie mireczki.

Wszelkie uwagi i słowa krytki mile widziane!

Brumly.pl Darmowe ogłoszenia!
brumly_pl - #brumly #brumlybezprowizji #motoryzacja #samochody #januszebiznesu #start...

źródło: 11fbff2e-b202-45b8-936c-0a709304e718

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Ave2: użytkownicy sami używają nieaktywne ogłoszenia, żeby przypadkiem klienci nie dzwonili.

W przyszłości zostanie dodany mechanizm, który będzie informować użytkownika, że jego ogłoszenie zostanie usunięte jeśli jego czas życia przekracza np. 2mc
  • Odpowiedz
zostanie dodany mechanizm, który będzie informować użytkownika, że jego ogłoszenie zostanie usunięte jeśli jego czas życia przekracza np. 2mc

Odpowiedz

@brumly_pl: To za długo. Jak nie chcesz mieć śmietnika to ustaw 1 miesiąc.
  • Odpowiedz
@brumly_pl: ale żeżuncyjna nazwa xD czemu większość nowych stron powstałych w tej dekadzie musi mieć nazwę z końcówką -y? Jak to ma się czytać? Brumli? Brumlaj? Jak to brzmi chłopie?
- Dzień dobry dzwonię w sprawie ogłoszenia tej Łady 2106 którą pan wystawił na BRUMLAJ.

A poza tym żeby to się jakkolwiek wyróżniło to musi mieć jakieś unikalne cechy oprócz bycia darmowym. Może jakaś średnia cen dla danego modelu? Coś
  • Odpowiedz
  • 0
@totem_lesnych_ludzi: szkoda, że nie przeczytałeś landing page. Ale może faktycznie słabo opisałem zalety. Wymagany vin oraz jego walidacji VIN, druga sprawa to wskaźnik jakości obliczeń. Przy autach pojawia się ocena ogłoszenia która wynika z kilku wskaźników.

Wielkie dzięki za uwagi! Myślę, że muszę bardziej uwidocznić fakt, że poza darmowymi autami chcemy promować i wymuszać wręcz wiarygodność sprzedawców i ogłoszeń.

Generalnie po to powstała strona, gdy sam zawsze próbowałem kupić auto
  • Odpowiedz
  • 0
@totem_lesnych_ludzi: pomysły z szerszą walidacją vin i innych parametrów to super pomysł! Właśnie takich trzeba jak zwiększyć wiarygodność ogłoszenia, żeby nie wpakować się w gruza. Ew dodać kategorie gruzy
  • Odpowiedz
  • 0
@totem_lesnych_ludzi: Uzupełnienie profilu firmowego dodatkowymi informacjami na pewno będzie pomocna.
Aktualnie są 2 różne rodzaje kont, można prowadzić wirtualny salon z personalizacją, co w otomoto kosztuje krocie... ale nieważne.

Po przemyśleniu kwestii związanych wiarygodnością ogłoszenia przyszło mi do głowy sporo pomysłów - więc wielkie dzięki za spowodowanie burzy mózgów. :D Myślałem, jeszcze o weryfikacji VIN w CEPIK ale to nie są takie proste sprawy. Podpinanie opinii z Google itp. pewnie... jakoś można
  • Odpowiedz
@brumly_pl: przydałby się jeszcze przebieg przy wymianie rozrządu, data produkcji akumulatora, pole tak/nie/za dopłatą nt. drugiego kompletu kół lub samych felg, i data produkcji opon. Wszystko lepiej, żeby miało swoje własne pole tekstowe, bo na wstawienie takich szczegółów w opis to nie ma co liczyć
  • Odpowiedz