Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka

Yt jest stukniety, 3x mi sprawdzali przed publikacją, po czym uznali, że nie dość, że film może być opublikowany, to jeszcze ma zielonego $.
Trochę się odpaliłem, ale w tym samym czasie nadaje się na platformie totalną patologię.
Dziwne.

Anyway, tak od 6 minuty. Elo.

#billy - tag do czarnolistowania
lskx - #raportzpanstwasrodka 

Yt jest stukniety, 3x mi sprawdzali przed publikacją, ...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
Napij się meliski bo coś się strasznie napaliles na miliony z yt

@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: tez bym chcial taka "zbiórke" zorganizować. chyba zrobie. Musze kupic nowy mikrofon i potrzebuje osiem, DZIESIEC TYSIECY DOLANÓW ;).
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
Weź przykład z bartka radka , już założył zrzutkę na transport figurek z Kambodży :) Jedynie 6k potrzebuje. https://zrzutka.pl/kjpjue

@zbyszek-krol: hahahahahah o ja pier... xD

Mam nadzieję, że skoki do basenu będą 😂

@Vendigoo: ale tylko od czerwca do polowy wrzesnia, w sloneczna pogode i takiego dmuchanego xD
  • Odpowiedz
@lskx: Paszport Kampuczy to 90 miejsce, wjazd bez wizy do 54 krajów.
Natomiast on dobrze wie, że Junku nie jest jego dzieckiem, ale poki co, to dobrze się monetyzuje. Oczywiscie dowodów nie ma, ale...
ZionOfel - @lskx: Paszport Kampuczy to 90 miejsce, wjazd bez wizy do 54 krajów.
Natom...

źródło: 9m9db6

Pobierz
  • Odpowiedz
@lskx: Typ mówi o poruszaniu się po świecie w momencie, gdy jego mobilność ogranicza się do jeżdżenia pijanym na skuterze do prezesa i monopolowego.To dzecko, jak nie sprzeda wątroby, nerek, serca i godności, będzie w takiej samej dudzie jak jego przyszywany-acz-nie-zaszyty ojciec
  • Odpowiedz
@lskx: najgorzej dla malej bedzie jak to mamusia sie zawinie. Zostanie z czlowiekiem, ktory oficjalnie nie jest jej ojcem, ani zadna rodzina. To dopiero moze byc hardcore i skonczyc sie tragedia. Nawet z nia granicy nie przekroczy bo jaki dorosly facet mieszka i podrozuje z kilkuletnia dziewczynka, ktora nie jest jego rodzina.... A co do podrozowania droga ladowa to grubymi nicmi szyte, chyba ze chodzi o to, ze mloda nie
  • Odpowiedz