Aktywne Wpisy

mickpl +475
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują

heksengerg +23
Dziewczyny, 7 marca bylam na powiększaniu ust 1 ml, dzisiaj byłam dodać 0,5 ml. Czy według was to są dobrze zrobione usta? Bo mi coś dziwnie to wygląda.
#usta #beauty #rozowepaski
#usta #beauty #rozowepaski

źródło: temp_file8155344116772793467
Pobierz
Yt jest stukniety, 3x mi sprawdzali przed publikacją, po czym uznali, że nie dość, że film może być opublikowany, to jeszcze ma zielonego $.
Trochę się odpaliłem, ale w tym samym czasie nadaje się na platformie totalną patologię.
Dziwne.
Anyway, tak od 6 minuty. Elo.
#billy - tag do czarnolistowania
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: tez bym chcial taka "zbiórke" zorganizować. chyba zrobie. Musze kupic nowy mikrofon i potrzebuje osiem, DZIESIEC TYSIECY DOLANÓW ;).
@zbyszek-krol: hahahahahah o ja pier... xD
@Vendigoo: ale tylko od czerwca do polowy wrzesnia, w sloneczna pogode i takiego dmuchanego xD
Natomiast on dobrze wie, że Junku nie jest jego dzieckiem, ale poki co, to dobrze się monetyzuje. Oczywiscie dowodów nie ma, ale...
źródło: 9m9db6
PobierzTen to może i nie jest za mądry, ale za to pomysły ma idiotyczne xD