@hollywoodz Tymek dla mnie taki cwianiak z wyglądu ale Alicja go urobiła w ledwo 2 dni jak małe dziecko. I to jeszcze jego bieganie za nią i przepraszanie w sumie za nic. Gościu zostawił jaja przed wejściem do willi (o ile je w ogóle miał) (ʘ‿ʘ)
@Aida_Birchwood: I najlepsze jest to, że on twierdzi, że ma silny charakter i psychikę, a laska go wyzywa i robi jak chce, a on lata za nią jak piesek i przeprasza sto razy :D nie idzie na to patrzeć, jestem zażenowana.
@ika_ dokładnie! Kilka edycji temu poszła aferka o słowo „frajer” a dziewczyna już w 3 odcinku rzuca takim mięsem w koło i co najgorsze w kierunku do innych że głowa mała. Chyba jestem już stara… czy młodzi ludzie naprawdę tak ze sobą rozmawiają?(・へ・)
@Aida_Birchwood: ja też już jestem stara, żeby to zrozumieć... Ale często słychać na ulicy, jak laski młode i to nawet z podstawówki, jadą łaciną na prawo i lewo. Wydaje mi się, że tak jak Alicja, młodzi chcą pokazać, co oni to nie są, nie zdając sobie sprawy, że to jest żenujące i obrzydliwe.
@hollywoodz: Bycz stosuje taktykę push and pull a Świniak złapał zanętę i wydaje mu się że poskromi złośnicę. Postawił to sobie za cel, nawet kosztem upodlenia się - mi się wydaje że ma duże szanse na to, ciekawa jestem ich dalszych losów.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link