Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi jak to jest np. w takim pisie jesli chodzi o propagande? Tam jest tak, ze przychodzi przywodca, spotykaja sie u nich w siedzibie i przywodca mowi "dzis walimy propagande taka i taka" i cale pis to powtarza? Czy sa tam jacys ludzie od "PR"/"sztabowcy", ktorzy monitoruja neta i jak zobacza np. wpadke obecnego obozu rzadzacego to od tych ludzi dopiero idzie przekaz do starszego Pana i nawalaja te bzdety wszedzie gdzie sie da? Ja rozumiem walenie takich bzdur "w godzinach pracy", ale z tego co sie na pisowcow patrzy to ci ludzie wala 24/7 dopoki sie nie zmieni przekaz. Do tego, czy Tym ludziom, ktorzy jednak jako "prowcy"/"sztabowcy" sa nie jest wstyd pracowac i podkladac sie do takiego badziewia? Moze mi ktos wytlumaczyc jak to od "kuchni" wyglada?
#polityka #bekazpis #bekazpisu #tvpispublika #sejm #polska #neuropa #bekazpodludzi #konfederacja #tvpis #tvpiscodzienny
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spayker: Jest struktura pisu np. w świętokrzyskim, tam leci przekaz od nowogrodzkiej a niżej leci do gmin itp. I wysyłają to co im każą. Kilka razy było tak, że politycy PiS napisali przekaz dnia w poście bo zapomnieli usunąć.
  • Odpowiedz
  • 0
@Quardoz: dziekuje Mirek. W porzadku, rozumiem to, tylko moje pytanie dotyczylo, czy jesli to idzie z nowogrodzkiej to sa tam jacys "prowcy"/"sztabowcy", ktorzy to wymyslaja, czy to idzie bezposrednio od wodza? Jak to wyglada?
  • Odpowiedz
@spayker: Tego to już sami wodzowie nie wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale PiS samorządowo nie jest monolitem bo są tarcia bo jeden jest od tych posłów z polecenia a drugi od innych. W Krakowie są ludzie od Szydło i Terleckiego np. i który chce bardziej dupę Kaczorowi wycałować to każę swoim by grali tak jak chce Kaczyński .Ostatnio była akcja że ludzie od chyba Szydło
  • Odpowiedz