Aktywne Wpisy

Bunch +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +3
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

@Aiusteia: Nie, zwyczajnie doświadczyłeś tego czym jest ten mityczny wolny rynek™
Polecam sobie ogarnąć jakieś spanie po znajomych albo nawet podpytać jakiś wykopków xD
@Aiusteia: To raczej spekulacja na tym, żeby zarobić. Może się okazać, że lepiej przyjąć ~60% mniej osób, ale np za 3 razy
Za taki wpis, to mogę spytać mojego przyjaciela, czy znajdzie dla Ciebie u siebie miejsce w piwnicy, chcesz?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że ludzie brali noclegi np w Gnieźnie. Intercity jedzie niecało 30 minut, a Regionalne 45 minut. Wysiadasz pod samymi targami. Największy minus, to mniejsza liczba pociągów powrotnych późnym wieczorem i w nocy, jeśli
@Aiusteia Tego doświadczają wszystkie miasta, gdzie odbywają się eventy na dużą skalę. Znanym ostatnio przypadkiem była Olimpiada w Paryżu - hotele tak wywaliły ceny, że jak przyszło co do czego, to sporo z nich stało w połowie pustych, bo ci sami Żydzi się przeliczyli
Gadałem z jednym z wystawców. Mówił, że znalazł spanie 40 km od Poznania. 40 KILOMETRÓW OD POZNANIA!!! za 2500 zł za weekend. Bo jak zarezerwowali hotel z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, to na 2 miesiące przed imprezą hotel(czy tam inny airbnb) im odwował rezerwację z przyczyn niezależnych