Aktywne Wpisy

adisoniusz +217
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom

źródło: image
Pobierz
zibizz1 +121
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi

źródło: parkowanie
Pobierz
JD Vance, wiceprezydent USA, dokonał kolejnej interwencji w ukraińską debatę, która prawdopodobnie uczyni go jeszcze bardziej niepopularnym w Wielkiej Brytanii. W wywiadzie dla Fox News powiedział, że umowa z USA w sprawie minerałów, dająca Ameryce udział gospodarczy w Ukrainie, zapewniłaby „znacznie lepszą gwarancję bezpieczeństwa niż 20 000 żołnierzy z jakiegoś przypadkowego kraju, który nie walczył w wojnie od 30 lub 40 lat”.
Nie wiedział że UK wysłało tysiące żołnierzy do Afganistanu na prośbę USA.
#ukraina #wielkabrytania #wojna #polityka
źródło: IMG_9652
PobierzUSA wyjdzie
@michal818: czemu nikt nie nazywa go po imieniu tylko ksywce, która mu pasuje? XD jest to James David Vance i powinno się imo nawet dla jego w----u wymieniać go z imienia
@michal818: Tym bardziej absurdalna wypowiedź, ponieważ na Bliskim Wschodzie służył w marines jako dziennikarz wojenny. Można by sądzić, że lepiej by ogarniał sojuszników USA.