Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +338
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
arcxa +310
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #

źródło: 628e38307f253
Pobierz
K---a, tam przynajmniej próbują, myślą niekonwencjonalnie.
A w Widzewie niestety, wyscout czy tam inny instat wykupiony tylko na ligę czeską i słowacką, i jak tam się niczego nie uda znaleźć, to już koniec.
I dlatego oni się utrzymają, a Widzew spadnie.
#widzew #ekstraklasa
@rooger: bez przesady, utrzyma się słabością innych fatalnych drużyn w Esie.
Wg mnie Widzew ma lepszą kadrę niż Puszcza i Korona, Radomiak też na dobrej drodze do upadku, na tym bazuję swoje założenie. Potrzeba tylko odrobinę motywacji, w Koronie wystarcza póki co.
Widzew to casus Zagłębia wg mnie, dwa, trzy dobre mecze i będzie utrzymanie.
To Widzew aktualnie nie ma trenera. Poprzedniego zwolnił, mimo, że w ogóle nie miał planu kim go zastąpić.
To Widzew gra w zasadzie bez napastnika. Jedynego, który strzelał bramki, sprzedał (to zrozumiałe). Ci, którzy zostali na razie są bez gola w Ekstraklasie.
To Widzew ma obronę w rozsypce. Bramkarz, więcej mówi, niż broni.
To Widzew przez 30 minut w meczu z Radomiakiem stoi we własnym polu karnym i wybija
Z drużyn- Stal, Puszcza, Lechia, Widzew to Widzew ma najlepszą ekipę, tak samo Zagłębie. Poczekaj na jakiś efekt nowej miotły w Widzewie i wtedy oceń.
W tabeli od 1. października Widzew też jest przedostatni, tylko przed Śląskiem. A to już próbka z 13, a nie 5 kolejek ligowych.
Coś tam przestało działać w trakcie poprzedniej rundy, ale dobry początek sprawił, że w klubie przeoczono kryzys i przespano zimę. Teraz będzie ciężko to nadrobić.
Lechia
Legia
Puszcza
u siebie też GKS, może być trudniejsze zadanie, ale oni raczej o nic już nie grają, utrzymają się