Aktywne Wpisy

ish_waw +38
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +22
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Link 4 może wypłacić mi 15 tyś w ramach mojej polisy. ALL RISK na piwnicę kradzież
Teraz pytanie.
Oni nakazują mieć tylko 1 zamek wielozastawkowy w OWU
Jak to by wyglądało w przypadku kradzieży moich rowerów?
Najpierw musieliby się włamać do pierwszych drzwi ze spółdzielni, albo wejść. Później wyłamać moje antywłamaniowe drzwi, później przeciąć ulocka 88mm.
Rozumiem że w wypadku kradzieży, to dostanę pełną kwotę, jak mam takie zabezpieczenia? Sprawę będę musiał zgłosić wiadomo na policję.
Jak o tym myśleć? Bo teraz nie wiem czy mogę spać w końcu spokojnie xD Przy mojej paranoji zaraz kogoś zatrudnie do pilnowania XD
#nieruchomosci #kiciochpyta #ubezpieczenia #ubezpieczenie #piwnica #wlamanie #rowery
@HoroLive:
źródło: 6ljx43
PobierzJedno z gorszych TU w PL. Nadają się jedynie do OC do auta (reasekuratorem jest PZU).
Główny problem z linkiem w mieszkaniówce, to że wiele rzeczy jest w klauzulach z sublimitem.
interesują Cię ubezpieczenia? Zobacz www.youtube.com/@ubezpieczeniatonudy