Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v4, podsumowanie osmego tygodnia, tego po ktorym sprawdzamy czy osiagnelismy cel (mamy cele na 8 i 13 tyg)
w tym tyg odpadly 4 osoby, jak zwykle po cichu, poprostu przestaly wpisywac i sie odzywac, pieprzone leniwe grubasy

16 osob przytylo, 16! wyobrazacie to sobie w konkursie na odchudzanie?
stracilismy tylko 17 kilo (na ponad 50 osob!) a lacznie 325,5

@cadmus ciagle nas rozwala, stracil juz ponad 25 kilo i ni ejest juz najciezszy!
pierwsza dziesiatka na zdjeciu

w podziale na grupy to wygklada to tak:
1 grupe wygralem ja! hahaha! ale to przez oszustwo - byl tlusty czwartek wiec 22 h pracowalem na nogach bez jedzenia i praktycznie bez picia, wiec widomo ze stracilem ciut wagi
2 grupe wygral @buzitozamalo
3 grupe wygrala @NdineVena - grtatulujemy pierwszej wygranej chyba
4 grupe wygral @cadmus co jest oczywiste
5 grupe wygral @chodzewmoro

nie jest lekko, odpadlo juz prawie 30% tych ktorzy zaczeli wyzwanie a mysle ze jesczze kilka-kilkanscie osob sie podda

z calejh wielkiej grupy ponizej lista osob ktore osiagnely cel na 8 tyg, brawa dla nich:
@Haerbin
@ChlopoRobotnik2137
@Witaj_przyjacielu
@Ostah
@buzitozamalo i to z zapasem ponad 6kg!
@W_nocy_x3
@Hellmanor
@daniel9456
@saul
@kl3Hta
@kollataja123
@Sen_Jak_Prawdziwy
@Wikariush
@cadmus z zapasem 9 kg i juz spelnil cel na 13 tyg!
@mcbnk
@chodzewmoro
@Kurvinox_domino
@potatowitheyes

kilka czy kilkanascie osob byla blisko celu, ale ich nie wymieniamy bo byc blisko to nie to samo

#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie i nie tylko sie ale tez i nas bo dobre grubasy nie sa zle i naprawde wiekszosci idzie dobrze
wykopowybrukselek - #igrzyskabebzonow v4, podsumowanie osmego tygodnia, tego po ktory...

źródło: image

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ej, to jak z rzucaniem palenia :D
U mnie ten tydzień najgorszym ze wszystkich - choróbsko, chęć jedzenia, którą tłumię, ograniczone ćwiczenia :<
No ale myślę sobie - przecież nie zatrzymam się po wyzwaniu tylko raczej to już będzie stały tryb, a to chyba najważniejsze
Dziękuję, Pan Brukselek
  • Odpowiedz

@wykopowy_brukselek: Może to przez Tłusty Czwartek ludziom puściły hamulce.
Sam sobie uświadomiłem w czwartek wieczorem, że gdyby nie mój udział w tym wyzwaniu to pewnie zjadłbym przez cały dzień z 4-6 pączków. Najpierw w pracy do wyboru do koloru - z czekoladą, z budyniem, z pistacjami, z marmoladą. Ale nie wziąłem ani jednego, choć kusiło spróbować. Cały czas powtarzałem
  • Odpowiedz

@wykopowy_brukselek: ja zaburzyłem staty, bo wpisuje wagę z gipsem. Gwoli wyjaśnienia, jeden grubas, czyli ja, połamał sobie nogę, i teraz jest cięższy o wagę gipsu. A ile to? H..j wi ¯⁠\⁠⁠(⁠ツ⁠)⁠⁠/⁠¯
  • Odpowiedz
Żarłem sękacza i inne łączne rzeczy po których zdycham. +4 kg. Od dwóch dni wrocilem na właściwe tory, dziś 2,6 kg więcej niż tydzień temu. Będę żył. Wracam na jasną stronę talerza
  • Odpowiedz