Aktywne Wpisy
janeknocny +1
Zbliżają się ciepłe dni więc do garażu wpadłem na pomysł że trzeba dodać coś bez dachu - najlepiej MX5 (chyba NC).
Na podobny pomysł wpadłem 10 lat temu kupując Hondę S2000, okazyjna cena ale i tak była bardzo droga - przejechałem się 2 razy, przestała odpalać, do zimy ją remontowałem, woziłem po serwisach i sprzedałem, wspaniała to była słoneczna przygoda.
Jutro jazda w poszukiwaniu "perełki".
#przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #
Na podobny pomysł wpadłem 10 lat temu kupując Hondę S2000, okazyjna cena ale i tak była bardzo droga - przejechałem się 2 razy, przestała odpalać, do zimy ją remontowałem, woziłem po serwisach i sprzedałem, wspaniała to była słoneczna przygoda.
Jutro jazda w poszukiwaniu "perełki".
#przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-6 o 01.16.46
Pobierz
abvq +10
#ajemge1 ciekawe co mysli blondi. przyszła z winkiem do giga chada na cała noc, a zastała geja którego chcą wyrzucić z mieszkania z dwiema laskami
Napisał do mnie znajomy z którym mocno się pokłóciliśmy lata temu. Mocno to mało powiedziane, można powiedzieć że rzucaliśmy się nożami które pozostawiły nam obu blizny. Mimo wszystko dobrze wspominam te znajomosc ale nasz ostatni kontakt i spór był na tyle emocjonalny że od tamtego dnia nikt się nie odezwał. Myślicie że warto mu odpisać? Nie chcę przytaczać całej jego wiadomości ale są to przeprosiny zakończone pytaniem o wyjście na przysłowiowe p--o żeby porozmawiać jak dorośli ludzie o tym co było. Nigdy bym się nie spodziewał takiej wiadomości z jego strony i mnie to zastanawia. Podobno umiejętność przepraszania i wybaczenia świadczy o charakterze ale czy warto się spotkać? Ja podjąłem decyzję ale ciekawi mnie jak wygląda punkt widzenia #niebieskiepaski i #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Jesli jestes facetem, to wg mnie warto. Sam kiedys bylem taki. Po latach odezwalem sie do kilku osob (nie zawsze bo byli znajomi), ze przepraszam za tamte zatargi i emocjonalne reagowanie.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNapisz mu że spoko ale tylko spacer bo krucho u ciebie z kasą i nie starcza ci do ostatniego. Powinno odfiltrować złe zamiary.