Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Napisał do mnie znajomy z którym mocno się pokłóciliśmy lata temu. Mocno to mało powiedziane, można powiedzieć że rzucaliśmy się nożami które pozostawiły nam obu blizny. Mimo wszystko dobrze wspominam te znajomosc ale nasz ostatni kontakt i spór był na tyle emocjonalny że od tamtego dnia nikt się nie odezwał. Myślicie że warto mu odpisać? Nie chcę przytaczać całej jego wiadomości ale są to przeprosiny zakończone pytaniem o wyjście na przysłowiowe p--o żeby porozmawiać jak dorośli ludzie o tym co było. Nigdy bym się nie spodziewał takiej wiadomości z jego strony i mnie to zastanawia. Podobno umiejętność przepraszania i wybaczenia świadczy o charakterze ale czy warto się spotkać? Ja podjąłem decyzję ale ciekawi mnie jak wygląda punkt widzenia #niebieskiepaski i #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jesli jestes rozowa, to pewnie bola go jajka.
Jesli jestes facetem, to wg mnie warto. Sam kiedys bylem taki. Po latach odezwalem sie do kilku osob (nie zawsze bo byli znajomi), ze przepraszam za tamte zatargi i emocjonalne reagowanie.
  • Odpowiedz