Wpis z mikrobloga

Czy w polskim zespole #xtb też tak to wygląda?
Założyłem konto, żeby wpłacać złotówki, które leżą niepotrzebnie na polskim koncie, bo głównie operuję GBP. Wczoraj się zarejestrowałem, a dziś rano już telefon z pytaniem, kiedy dokonam drugiego stopnia weryfikacji i podeślę dokumenty xD. Rozumiem KYC itd., ale czy oni w ogóle zdają sobie sprawę, jak to wygląda? Sam fakt takiego ciśnięcia az mnie zniechęcił żeby w ogóle tam zacząć jakie gieldy polecacie w #uk etoro/trading212?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rozumiem KYC itd., ale czy oni w ogóle zdają sobie sprawę, jak to wygląda? Sam fakt takiego ciśnięcia az mnie zniechęcił żeby w ogóle tam zacząć

@CZUOWIEK: Zniechęcił cię fakt, że zgodnie z prawem i wymogami KNF chcą od ciebie dokumenty? Jakby nie zadzwonili, to pewnie bym tutaj czytał narzekanie, że działają za wolno xD
  • Odpowiedz
  • 0
@CZUOWIEK a co tam założyłeś u nich Stock and share ISA ? , ja mam t212 dla mnie jest ok ,ale ja to jestem raczej buy and hold ;) , nie wiem jakie ty tam opcje potrzebujesz.
  • Odpowiedz
  • 1
@gumon: zarejstrowalem sie zeby zobaczyc jakie opcje ta gielda oferuje, mialem dokonczyc weryfikacje ale taka nachalnosc to mnie odrzuca, tez raczej przejde na trading 212
  • Odpowiedz
zarejstrowalem sie zeby zobaczyc jakie opcje ta gielda oferuje, mialem dokonczyc weryfikacje ale taka nachalnosc to mnie odrzuca, tez raczej przejde na trading 212

@CZUOWIEK: jaka nachalność?
To jest firma która pośredniczy ludziom w pomnażaniu/traceniu kapitału,

Skąd oni mają wiedzieć czy ty lubisz tracić czas i nie zarabiać/tracić i kapucha ma leżeć na koncie
  • Odpowiedz