Aktywne Wpisy

Kalinke01 +142
Barbara "Miska Olejowa" Cugowska – znana w świecie F1 jako godna następczyni Aldony "Przepustnicy" Marciniak. Tak, moi drodzy. Największa rywalizacja w tym sporcie toczy się nie na torze, a w pokojach hotelowych, toi-toiach i garażach, które są zamykane pod pretekstem "poufnych prac" nad konstrukcją. To wtedy nasza kokietka zmaga się z "Przepustnicą" o tytuł największej padokowej nimfy. "Miska Olejowa" doskonale zdaje sobie sprawę, że w tegorocznej stawce F1 jest aż sześciu debiutantów,

źródło: Gutowska
Pobierz
freedomseeker +21
Założyłem konto, żeby wpłacać złotówki, które leżą niepotrzebnie na polskim koncie, bo głównie operuję GBP. Wczoraj się zarejestrowałem, a dziś rano już telefon z pytaniem, kiedy dokonam drugiego stopnia weryfikacji i podeślę dokumenty xD. Rozumiem KYC itd., ale czy oni w ogóle zdają sobie sprawę, jak to wygląda? Sam fakt takiego ciśnięcia az mnie zniechęcił żeby w ogóle tam zacząć jakie gieldy polecacie w #uk etoro/trading212?
@CZUOWIEK: Zniechęcił cię fakt, że zgodnie z prawem i wymogami KNF chcą od ciebie dokumenty? Jakby nie zadzwonili, to pewnie bym tutaj czytał narzekanie, że działają za wolno xD
@CZUOWIEK: jaka nachalność?
To jest firma która pośredniczy ludziom w pomnażaniu/traceniu kapitału,
Skąd oni mają wiedzieć czy ty lubisz tracić czas i nie zarabiać/tracić i kapucha ma leżeć na koncie