Aktywne Wpisy

SupreminTHC +32
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +88
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz
Jest w ogole miedzy nimi jakas zasadnicza roznica?
#biurowyjanuszex
#biurko
#stolarstwo
#majsterkowanie
źródło: 1000022485
Pobierzźródło: 1000022486
Pobierz@emil-hogan: drugi
@emil-hogan jedno jest wzmocnione metalem, a drugie to zbite cztery kawałki płyty